Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Elke maandag open trainingen voor meiden door Veysel Kaya

3 maart 2020 9:00


Elke maandagavond open trainingen voor meiden bij FC Zoetermeer. Deze worden gegeven door Veysel Kaya (o.a. Hoofdtrainer van ADO meisjes Academy en Girls Soccer Nederland).

Veysel Kaya geeft elke maandagavond training aan de meidenteams van FC Zoetermeer. Veysel Kaya is o.a. hoofdtrainer van ADO meisjes Academy en Girls Soccer Nederland. Aan deze trainingen kan je ook meedoen om te kijken of je het leuk vindt om te voetballen! Je traint dan met leeftijdsgenoten mee.

Wil je ook een keer kijken of je het leuk vindt om te voetballen? Stuur dan een mailtje aan meidenvoetbal@fczoetermeer.nl

Tijdens deze intensieve trainingen kan je de volgende onderdelen verwachten:

  • Individuele techniektraining
  • Coördinatietraining
  • Looptechniektraining
  • Functionele krachttraining
  • 1v1 of 2v2
  • Passen & Trappen

Wil je een keer meedoen? Meld je dan snel aan via meidenvoetbal@fczoetermeer.nl

Leuk voor leden van FC Zoetermeer:

Verdien 10 euro met een nieuwe aanmelding voor een meidenteam!

FC Zoetermeer wil graag meer voetballende meiden. Heb je een nichtje, buurmeisje, dochter of klasgenootje? Vraag haar dan of ze een keer wil meedoen met onze open training voor meiden op maandagavond. Je kan dit doorgeven via meidenvoetbal@fczoetermeer.nl. Als ze het zo leuk vindt dat ze zich aanmeldt krijg jij een cadeaubon t.w.v. 10 euro.

Let op: het nieuwe meisje moet geboren zijn tussen 2012 en 2002. En alleen spelende-leden van FC Zoetermeer krijgen een cadeaubon als ze iemand aanmelden.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!