Verslag FC Zoetermeer JO9-1

Vandaag 1 oktober werd de 6e bekerwedstrijd van het seizoen gespeeld; uit bij DWO. Op het kunstgrasveld werd in alle vroegte op volle oorlogssterkte aangetreden in de stadsderby. Na 3 opeenvolgende winstpartijen werd vorige week verloren in de uitwedstrijd tegen HVV (4-2), waardoor de jongens van JO -9-1 getergd van start gingen. Binnen luttele minuten stond de 0-2 op het bord, door een schuiver van Mika en een snoeiharde kopbal van Tom. In voorgaande partijen ontbeerde het nog wel eens aan felheid en de echte wil om te winnen, maar daar was vandaag totaal geen sprake van. Met solide spel van achteruit vonden de mannen elkaar zonder de bal zomaar lukraak naar voren te trappen. Er was continue aansluiting, er werd goed onderling gecoacht en elkaar de bal gegund. Bij de terechte 0-2 voorsprong bij rust leek het na de limonade moeilijker te worden het net te vinden, daar DWO wat beter in het spel kwam. Maar met nog eens 4 doelpunten ( 2x Sam, 1x Alex en nogmaals Mika ) werd de wedstrijd met 0-6 beslist. Complimenten aan iedereen: Seppe hield zijn goal weer eens schoon, Martijn, Goivanni, Alex, Roan en Demy controleerden de achterhoede en middenveld, waarbij Mika Tom en Sam zich vandaag effectief in de aanvalslinie onderstreepten. De beste wedstrijd van het seizoen; met als resultaat weer een plek bij de top 3!!

DSO F1 verslagen op eigen terrein.

DSO F1 - FC Zoetermeer F1

Zaterdag, 29 maart. Na de overwinning op DWO van vorige week stond vandaag de 2e derby op het programma uit bij DSO. Net als vorige week wilde de F1 spelers de onthutsende nederlaag eind vorig jaar thuis tegen DSO graag wegpoetsen. Dat het leefde onder de spelers was allang duidelijk want sommige spelers van beide teams zitten bij elkaar op school en ja zelfs in de klas. Bij aankomt op het DSO t... meer »

• 29 maart 2014, 9:45
08-03-2014

HVV F1 - FC Zoetermeer F1

08-02-2014

Wilhelmus F1 - FC Zoetermeer F1

01-02-2014

FC Zoetermeer F1 - RKAVV F1

25-01-2014

Alphense Boys F1 - FC Zoetermeer F1

18-01-2014

FC Zoetermeer F1 - Gr.WII VAC F1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!