Verslag FC Zoetermeer JO9-1

Vandaag 1 oktober werd de 6e bekerwedstrijd van het seizoen gespeeld; uit bij DWO. Op het kunstgrasveld werd in alle vroegte op volle oorlogssterkte aangetreden in de stadsderby. Na 3 opeenvolgende winstpartijen werd vorige week verloren in de uitwedstrijd tegen HVV (4-2), waardoor de jongens van JO -9-1 getergd van start gingen. Binnen luttele minuten stond de 0-2 op het bord, door een schuiver van Mika en een snoeiharde kopbal van Tom. In voorgaande partijen ontbeerde het nog wel eens aan felheid en de echte wil om te winnen, maar daar was vandaag totaal geen sprake van. Met solide spel van achteruit vonden de mannen elkaar zonder de bal zomaar lukraak naar voren te trappen. Er was continue aansluiting, er werd goed onderling gecoacht en elkaar de bal gegund. Bij de terechte 0-2 voorsprong bij rust leek het na de limonade moeilijker te worden het net te vinden, daar DWO wat beter in het spel kwam. Maar met nog eens 4 doelpunten ( 2x Sam, 1x Alex en nogmaals Mika ) werd de wedstrijd met 0-6 beslist. Complimenten aan iedereen: Seppe hield zijn goal weer eens schoon, Martijn, Goivanni, Alex, Roan en Demy controleerden de achterhoede en middenveld, waarbij Mika Tom en Sam zich vandaag effectief in de aanvalslinie onderstreepten. De beste wedstrijd van het seizoen; met als resultaat weer een plek bij de top 3!!

Wedstrijdverslag FC Zoetermeer F1 - Vitesse Delft F1 van zaterdag 23 april 2016

FC Zoetermeer F1 - Vitesse Delft F1

Vandaag was het fris en droog, een bleek zonnetje vocht tegen de wolken, en F1 stond klaar voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Tot zover: 14 overwinningen, 1 gelijk spel, en 3 verloren wedstrijden. Nog een puntje verwijderd van het kampioenschap. Het beloofde een spannende ochtend te gaan worden. De toeschouwers waren massaal vroeg uit bed gestapt om onze jongens aan te moedigen: ... meer »

• 23 april 2016, 8:30
16-01-2016

FC Zoetermeer F1 - Den Hoorn F3

09-01-2016

FC Zoetermeer F1 - Wilhelmus F3

12-12-2015
28-11-2015

DHC F3 - FC Zoetermeer F1

14-11-2015

RKDEO F5 - FC Zoetermeer F1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!