2244AJ
WASSENAAR
tel. 070-5179083

Wassenaar10 september 2022

Sportpark De Roggewoning was vandaag het toneel van onze 2e wedstrijd van dit seizoen. Na vorige week een sterke partij tegen de titelkandidaat te hebben gespeeld waren de onberekenbare spelers uit Wassenaar van Gr. WII Vac onze tegenstander. Al jaren komen we ze tegen in de competitie en we weten we nooit hoe sterk deze jongens zijn. Maar na vorige week, ondanks het verlies, is er een hoop vertrouwen op de eerste competitiewinst.

Het was laat voordat de scheidsrechter floot voor de start van de wedstrijd, klokslag 15.30 uur. Gelijk zagen we een strijdend team uit Zoetermeer dat niet voor een zaterdagmiddagwedstrijdje was gekomen maar voor drie punten. Al snel viel de 0-1 door een hele mooie combinatie vanuit het middelveld via rechts op mooie wijze afgerond. De toon was gezet dachten de trainers maar omdat de 0-2 uitbleef was het oppassen. Maar zoals eerder gezegd, de jongens leverden strijd maar dat kwam het spel niet ten goede. Zonder directe kansen werd na 45 minuten de kleedkamer opgezocht.

Trainers gaven aan dat we meer moesten voetballen en elkaar in combinaties moesten zoeken om zodoende de tegenstander af te troeven, nogmaals op inzet waren we al de bovenliggende partij. In de 2e helft werd na 6 minuten weer op fraaie wijze de 0-2 gemaakt en toen was de wedstrijd gespeeld. Nadat FC Zoetermeer uitvoerde wat we besproken hadden in de rust met nog 4 doelpunten in de resterende minuten werd er een hele fraaie overwinning geboekt, en met een eindstand van 0-6 kunnen we zeggen dat we weer meedoen in deze competitie en dat iedereen rekening moet houden met de jongens uit Zoetermeer.

Volgende week thuis de wedstrijd tegen het goedvoetballende HBS om 10.15 uur. Je kan nu al zeggen, een topper in deze competitie.