Hoogeveenseweg 1
2771TA
BOSKOOP
tel. 0172-213686

Zaterdag 4 februari stond de wedstrijd tussen Floreant, nr. 6 en FC Zoetermeer, nr. 4 op het programma op de Hoogeveenseweg in Boskoop. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd om boven in de poule mee te blijven draaien.

Floreant begon vanaf minuut 1 met veel druk zetten wat binnen 45 seconden resulteerde in een corner die -helaas door niet opletten van de club uit Rokkeveen- vanaf de 5 meter vrij kon worden ingekopt. Niet bepaald de start die FC Zoetermeer voor ogen had, maar er was nog een hele wedstrijd te gaan. Toch lukte het niet er onderuit te komen door het jagen en druk zetten en na zo’n 20 minuten stond Zoetermeer met 2-0 achter.

Door een kleine omzetting op het veld kwam FC Zoetermeer meer in het spel maar nog niet helemaal zoals de bedoeling was. Toch ontstond er meer grip wat resulteerde in een penalty. Helaas werd deze gemist. Tja, als iets niet mee zit dan zit alles tegen.
Gelukkig ging FC Zoetermeer toch met een 2-1 de rust in en had door een goede aktie van Djamil (met wat geluk ging de bal via de tegenstander het doel in) de aansluitingstreffer.

In de kleedkamer werden wat punten doorgenomen en Zoetermeer kwam de 2e helft het veld in met als doel de stand om te draaien.
Helaas werkte de tegenpartij niet helemaal mee, wat uiteraard logisch is, maar elke bal die Floreant kreeg werd direct naar voren of over de zijlijn geschoten. Een mooie volley van Jari leek het tij nog te kunnen keren, maar helaas, doordat Zoetermeer net te weinig kansen creëerde bleef de eindstand steken op 2-1.

Volgende week zaterdag thuis op Sportpark FC Zoetermeer Solutions tegen Groeneweg om 15.00 uur.

bekijk hier een kleine foto-impressie van de wedstrijd (foto's door Robert Bakker)