3063NC
ROTTERDAM
tel. 010-7539764

Rotterdam, 8 oktober 2022

Onder een prachtige herfstzon klonk vandaag op Sportpark Toepad om 15.00 uur het fluitsignaal voor de start van de derde wedstrijd tegen NOC Kralingen in de -tot nu toe voor de hoofdmacht van Zoetermeer- zeer voorspoedige competitie.

De eerste 30 minuten liet FC Zoetermeer slordig spel zien, daar waar NOC Kralingen veel de diepe bal speelde. Door een snelle actie van een behendige Rotterdamse rechtsbuiten kwam FC Zoetermeer op achterstand; 1-0. Na een kleine omzetting door Hoofdtrainer Vaes kwam Zoetermeer beter in de wedstrijd wat al snel resulteerde in de 1-1. Op aangeven van Joris Bakker liet Jessey Vermeer het net prachtig bollen. Helaas viel vlak voor rust Jonas van den Hemel uit met hoogstwaarschijnlijk een langdurige blessure.

Na de gebruikelijke thee in de kleedkamers betrad het geel-blauw met volle focus en strijdlust het veld, maar ondanks het betere van het spel waren zij daardoor wellicht te gehaast op zoek naar de voorsprong. Echte kansen werden niet meer gecreëerd en na 90 minuten werd de wedstrijd met een gelijkspel op het scoreboard afgefloten. Er gaat 1 punt mee naar Zoetermeer.

Volgende week thuis tegen Haagse Hout, om 15 uur op Sportpark FC Zoetermeer Solutions.