FC Zoetermeer JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, Hoofdklasse 2

25 januari 2014 10:15

Alphen aan den Rijn, 25 Januari

Om kwart over 10 voetballen zijn mooie tijden voor onze jongens zeker als het een uitwedstrijd betreft.

De Alphense Boys waren deze ochtend onze tegenstander.
We zijn ze nog niet eerder tegen gekomen maar ze hebben laten zien dat ze kunnen voetballen. Als wij net zo zouden voetballen als vorige week tegen Gr.WII VAC moest het geen probleem worden.

Op een zeer nat grasveld werd er flink gestreden om iedere meter met als boven liggende partij de goed combinerende jongens van onze F1.

De counters van de Alphense Boys waren wel gevaarlijk maar de verdediging stond zijn mannetje met als sluitpost onze betrouwbare keeper.

Niet iedereen was vandaag op zijn best maar omdat de F1 voor elkaar strijd was dit niet zichtbaar. Kansen over en weer zowel de 1ste als de 2e helft waarbij onze F1 jongens duidelijk beter waren in het afronden dan vorige week, een 3-4 overwinning is een terechte uitslag waarbij de paal zelfs nog 4x in de weg stond.

Zaterdag komen de gevaarlijke jongens en meisje van RKAVV F1 op bezoek.