2 - 7

FC Zoetermeer JO11-3

Onder 11, JO11-3, 5e klasse 06

7 oktober 2017 9:45

Vanmorgen om 9.45 uur stonden de jongens van de JO11-3 klaar voor hun derde competitiewedstrijd van dit seizoen. Het was regenachtig en er stond veel wind maar de jongens hadden er weer zin in. We begonnen de wedstrijd met Livai, Vico, Lucas, Ruben, Richenel, Emile en Nick (keeper). Quinten en Mirza stonden wissel.

Direct na de aftrap werd er goed druk gezet op de verdediging van Den Hoorn en werd er door Livai een aantal keer op doel geschoten. Helaas gingen deze er niet in maar Zoetermeer bleef volhouden en zo viel al snel de 0-1 ingetikt door Vico. Niet lang daarna werd meteen 0-2 gemaakt door Livai. Nadat Den Hoorn het even probeerde was de bal al snel weer voor Zoetermeer. Er werd goed overgespeeld en er volgde een scherpe voorzet van Ruben, Lucas kopte de bal richting doel. Helaas net naast maar wel een prachtige bal. Uit de doeltrap van Den Hoorn viel vrijwel direct hun eerste doelpunt, stand 1-2. Zoetermeer pakte de draad weer op en in rap tempo vielen de volgende 4 doelpunten gemaakt door Quinten, Livai en 2x Emile. Zo gingen we met een stand van 1-6 de rust in.

De tweede helft hadden de jongens het wat moeilijker. Den Hoorn speelde wat feller en al snel viel dan ook het tweede doelpunt voor Den Hoorn, stand 2-6. De rest van de tweede helft ging het aardig gelijk op. Maar onze verdediging hield goed stand, Richenel liet er geen aanvaller door heen komen en Den Hoorn kwam niet meer tot scoren. Mirza probeerde de bal in het doel te krijgen en ging er volledig voor, lukte helaas net niet maar leverde wel een leuk moment op. Uiteindelijk wist Ruben er nog eentje in te krijgen en  de eindstand was daarmee 2-7.
Al met al weer een leuke wedstrijd waarin de jongens van de JO11-3 weer goed als team samen de overwinning hebben binnengehaald. Volgende week spelen we thuis om 8.30 uur tegen DSVP.