14 januari 2020 18:45

Scheidsrechter

Dhr. J. Meeuwse

Zoetermeer, 14 januari 2020.

De laatste wedstrijd van poule B in de Wintercompetitie stond vanavond op het programma; FC Zoetermeer – Olympia. Onder stormachtige omstandigheden werd deze wedstrijd gespeeld op veld 1 van het Sportpark van FC Zoetermeer. Inzet was de halve finale. FC Zoetermeer had genoeg aan een gelijkspel en Olympia moest met dubbele cijfers winnen.

We kunnen kort zijn over deze wedstrijd. De storm maakte het voetbal onmogelijk ook al ben je de betere ploeg tegen windkracht 8 is niet te voetballen zowel voor Olympia niet als FC Zoetermeer niet.  De ruststand 1-1 met 2 eigen doelpunten zegt genoeg.

In de 2e helft was het voordeel van de wind mee voor FC Zoetermeer en Olympia kwam niet meer van zijn eigen helft af. Dat onze keeper 1 bal aanraakte de 2e helft zegt genoeg. Een mooie simpele combinatie door de as maakte een einde aan deze slechte door stormachtige omstandigheden overheerste wedstrijd, 2-1 voor FC Zoetermeer.

Ook wedstrijden onder slechte omstandigheden moeten gewonnen worden en dat werd gedaan. De wind was de grote winnaar vanavond.

Zaterdag uit naar Voorburg waar kampioenskandidaat Forum Sport onze eerste tegenstander zal zijn in promotie Hoofdklasse poule A om 10.15 uur.