3 - 2

HVV JO16-1

29 augustus 2020 14:15

Zoetermeer 29 augustus 2020.

Na een geweldige oefenwedstrijd gespeeld te hebben afgelopen week tegen Excelsior stond vandaag de wedstrijd op het programma tegen HVV. Een ploeg waar altijd goed gespeeld wordt en één van onze komende tegenstanders in de najaarscompetitie.

Veld 3 was beschikbaar vandaag voor het spelen van een oefenwedstrijd omdat dit het weekend is dat er weer voetbal mogelijk is op de velden, in beker- en competitieverband. Echt gras, dus even wennen. Zeker omdat het natuurlijk behoorlijk geregend had. De eerste helft was even zoeken en HVV had een goede spelverdeler die overal aanwezig was waar we niet continue grip op hadden. Kansen waren er zeker voor beide teams. De laatste pass van FCZ kwam net niet aan.

Het hoge tempo wat beide teams op de spreekwoordelijke mat neerlegde maakte dat op een drassig veld hier en daar de conditiereserves al werden aangesproken in de eerste helft. Met een 0-1 voorsprong voor HVV werd er gerust.

De trainers gaven in de rust aan wat er verkeerd ging en dat was niet heel veel maar moest in de 2e helft wel anders. Na een korte pauze zagen we in de 2e helft inderdaad een beter FCZ, strijd was er wel van beide teams. Na een korte blessure-break volgde er 10 geweldige minuten van FCZ . Met drie mooie doelpunten door goed voetbal werd de uiteindelijke 3-2 zege veilig gesteld.

Mooi resultaat tegen weer een goede tegenstander. Volgende week zaterdag 5 september spelen we om 11.00 uur onze eerste competitiewedstrijd uit tegen DWO. Gelijk een echte stadsderby.