Punt voor Jo13-1 na comeback in uitwedstrijd

Hoofdklasse B

26 september 2020 8:30

Auteur: P. Helders

Foto's: S. Vreugdenhil

Kletserdekletsklets, deed de regen voor en tijdens de wedstrijd en de adrenaline na deze enorm leuke en spannende wedstrijd.

De teams waren gelijk en dat zorgde voor een leuke open wedstrijd.  Je kan nu al zien dat bepaalde trainingen de jongens wat meer gecontroleerd lieten spelen.  Toch werd het 1-0, door een wat gelukkige trap weliswaar, voor Concordia. Het was gaaf om te zien dat FC Zoetermeer zo goed bleef spelen als voor de 1-0. Na een beetje knullig weggewerkte corner schoot Concordia de 2-0 binnen. FC Zoetermeer kreeg nog een enorme kans vlak voor de rust, maar de bal wilde net de andere kant op...

Na rust zagen de spelers blijkbaar ook in dat er meer in zit dan deze stand.  Door een mooi opgezette aanval schoot Sam schitterend de verdiende 2-1 binnen.  Toen brak er een beetje rommelige fase aan in de wedstrijd, waarin FC Zoetermeer iets beter was, maar beide teams niet wilden opgeven om de wedstrijd te winnen. Concordia scoorde toch de 3-1.  De scheidsrechter werd ook een beetje rommelig en gaf aan Concordia een onterechte penalty. Door een super-redding van Jayden bleef het gelukkig 3-1, het gaf FC Zoetermeer een enorme boost dat ze de wedstrijd totaal controleerden en mooi aanvalsspel lieten zien. Op de rechterkant kreeg Quincy de bal mooi aangespeeld en stortte al z'n kracht in het schot, die er perfect inging, 3-2! Meer dan verdiend en de spirit zat er zo goed in, dat er zo goed door werd gevoetbald. De scheidsrechter ging mee in alle emotie en gaf FC Zoetermeer een, ook niet echt terechte, penalty. Quincy stond op en het was goed om te zien dat hij zijn maatjes iets terug wilde geven na de eerste helft. Penalty raak en 3-3! Trots op hoe er gevochten is voor dit punt. Als de persoonlijke foutjes er uit worden gehaald, zijn we in staat om dit soort wedstrijden winnend af te sluiten. Goed en hard gewerkt mannen!!!!