Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

3 divisie punten mee met FC Zoetermeer

DWO JO16-1

0 - 2

FC Zoetermeer JO16-1

Competitie

Divisie 6 C

Datum

5 september 2020 11:00

Accommodatie

Sportpark DWO
Heuvelweg 7
2716 DZ
Zoetermeer
tel. 079-3517899

Zoetermeer 5 september 2020.

Eindelijk was het dan zover; de eerste wedstrijd, officieel in competitieverband, na ruim 5 maanden kon aanvangen in de 6e divisie tussen DWO en onze onder O16-1 jongens. Heerlijk weer op een mooi veld van DWO, het kon niet mooier van start gaan.

Okee, we hebben een behoorlijke lijst met blessures maar met de aanvullingen uit de JO15-1, Kay (k) en Yassine konden we er gerust op zijn dat we genoeg spelers bij ons hadden om bij eventuele problemen deze te kunnen inbrengen.

De wedstrijd was goed voorbereid en we hadden een keurig antwoord op de wijze waarop DWO voetbalde zonder dat we onze eigen spelwijze teveel zouden opofferen. Voetballend waren we de bovenliggende partij. Na 18 minuten vielen er helaas twee rode kaarten waardoor beide teams met 1 speler minder moesten gaan spelen.

Onze JO16-1 was de enige die kansen creëerde en DWO loerde op de counter. De ruststand was 0-1.

Na rust bleef het tempo hoog en beloonde we onszelf niet om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd werd het alsnog 0-2. Een welverdiende overwinning is het resultaat van hard trainen en de eerste 3 punten in de divisie zijn binnen.

Zaterdag 12 september spelen we om 12.45 uur thuis tegen Wilhelmus.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!