Geen trick or treat bij de JO16-1 vandaag.

31 oktober 2020 14:30

Zoetermeer, 31 oktober 2020.

Net als vorige week speelden we een onderling oefentoernooi, nu met de JO17-1 en 018 spelers uit de JO19-1. De JO19 mag geen wedstrijden spelen maar omdat er ook jongens in de JO19 zijn die nog geen 18 zijn is er een gelegenheidsteam samengesteld, aangevuld met JO16-1 spelers. Door de vijf afwezigen bij de JO17-1 was het daar ook noodzakelijk om gebruik te maken van de JO16-1 selectie.

Het is oefenen dus het meespelen van de JO16-1 spelers bij beide tegenstanders is geen probleem, zo kunnen we lekker blijven oefenen in deze Corona periode.

De eerste wedstrijd was tussen de JO18 en JO17. Na 20 minuten werd er gewisseld zodat beide teams geen voor- of nadeel hadden van de wind. Scheidsrechter van dag was Jesse Pronk, speler van de zaterdagselectie die alledrie de wedstrijden probleemloos floot. De O18 won deze wedstrijd met 5-0.

Na deze wedstrijd was het de beurt aan de JO16 die tegen de JO18 ging spelen. Waar vorige week de JO16 en JO17 beide hun wedstrijd wonnen met 8-0 was het nu dat beide de eerste wedstrijd verloren met 5-0. De JO18 was te sterk deze middag.

De laatste wedstrijd was voor de 3e week op rij tegen de JO17. Waar de eerste twee wedstrijden eindigden in 2-2 leek het vanmiddag weer een 2-2 te worden. Het begon in de laatste fase erg donker te worden en flink te regenen. Het is Halloween night en het leek wel zo donker. In de laatste minuut sloeg de JO16 toe en scoorde de winnende .

Geen trick en treat voor de JO17 maar een nederlaag.

Volgende week zaterdag om 14.30 uur wederom diverse wedstrijden.