16-1 speelt niet voor Sinterklaas

5 december 2020 13:00

Zoetermeer, 5 december 2020

Vandaag de zoveelste wedstrijd tegen de JO17-1 op een vervroegd tijdstip omdat er veel teams wellicht al Sinterklaas aan het vieren waren. De JO16-1 was in ieder geval niet voornemens om er een pakjesmiddag van te maken en ging op volle sterkte van start tegen de JO17-1.

Het begin was voor de JO17-1, maar het duurde niet heel lang voordat de JO16-1 in zijn ritme kwam. De combinaties gingen niet vlekkeloos maar gelukkig bij de JO17-1 was het ook niet allemaal perfect. De wedstrijd kwam goed op gang en onze jongens kregen meer en meer grip op het spel en zette de JO17-1 goed vast op eigen helft. De 1-0 kon niet uitblijven en dat gebeurde ook. Helaas kregen we binnen twee minuten een penalty tegen die er goed werd ingeschoten. Net voor rust maakten we de 2-1.

De thee zorgde voor een goede warme afleiding en net als in de eerste helft had de JO17-1 het overwicht in het begin. Wat er aan hand was weten we niet maar de wedstrijd werd er niet beter en leuker op. We houden het er maar op dat het wellicht met pakjesavond te maken had. Uiteindelijk floot de scheidsrechter iets eerder af omdat de sfeer minder werd. Goed dat er wat rust komt komende periode en hopen op positieve berichten van onze overheid. De wedstrijd eindige in een 4-2 overwinning voor de JO16-1.