20 maart 2021 11:00

Accommodatie

Onbekend

Zoetermeer, 20 maart 2021.

Nadat vorige week de wedstrijd was afgelast vanwege code rood, geel, oranje en nog veel meer, mochten we vandaag de wedstrijd inhalen op veld 4. Onder een heerlijk zonnetje tegen de JO19-4, allemaal 2e jaars O19 spelers. Scheidsrechter van dienst was Joey die weer probleemloos de wedstrijd leidde.

Vooraf sprak trainer Jessy Nauman, die deze groep volgend seizoen als Hoofdtrainer onder zijn hoede krijgt, de jongens toe over wat hij verlangt van deze jongens en wat zijn eigen ambitie is met deze groep getalenteerde spelers.

Alles staat nu al in het teken van de voorbereiding op het nieuwe seizoen en dat er dan wordt geoefend op diverse speelwijzen en posities is een onderdeel van het beter worden als voetballer en het bereiken van de doelstellingen. Deze doelstellingen werden door het team benoemd, waaronder mooi voetbal laten zien. Dit laatste konden ze laten zien op veld 4 nadat de wedstrijdbespreking was gedaan.

Dat het een tallentvolle groep is hoeven we niet te benoemen maar dat ze de eerste 25 minuten de ruim 2-3 jaar oudere spelers lieten zien hoe er gevoetbald moest worden was mooi om te zien en dat typeert deze groep spelers.

Met 5 wissels op de bank konden we lekker rouleren en kon Jessy diverse spelers op andere posities uitproberen. We zijn er nog niet maar een 2-0 overwinning is mooi. De eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat we in de eerste helft geluk hebben gehad dat onze tegenstander niet zuiver was in de afronding.

Vandaag dus een leerzaam potje waar we komende periode weer op gaan voortborduren.