Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Oefenpartij tegen nieuwe O19-1 met winst afgesloten

Datum

15 mei 2021 15:00

Accommodatie

Sportpark FC Zoetermeer
Scheglaan 11
2718 KZ
Zoetermeer
tel. 079-3619218

Zaterdag 15 mei 2021

Op zaterdag 24 april speelden we onze laatste wedstrijd. Corona binnen het team zorgde dat we verplicht een rustperiode hadden. Sinds vorige week zaterdag werd er weer flink getraind en hadden we enkele spelers op proef om te kijken of zij mogelijk deel uit kunnen maken van dit team in het volgende seizoen. Trainer Jessy was van mening dat trainen prima is maar hij wil die jongens ook kunnen zien in een wedstrijd. Vandaar dat onze bank goed gevuld was vandaag.

Tegenstander was de nieuwe O19-1 selectie welke ook hun eerste oefenwedstrijd speelden in deze samenstelling. Niet helemaal 100% compleet maar daar is het ook een oefenwedstrijd voor. De gehele dag was het een drukte op het complex van FC Zoetermeer, de onderbouw teams speelden in het kader van de Talentendagen onderling wedstrijden met het oog op het nieuwe seizoen. Dat de dag werd afgesloten met een wedstrijd van de bovenbouw met ook als doel een nieuwe samenstelling zoeken was een mooie bijkomstigheid van een lange dag vol voetbalplezier.

De gehele dag was het lekker weer. Geen wind, af en toe een lekker zonnetje, maar rond 15.00 uur toen scheidsrechter B. Timmer floot voor aanvang van de wedstrijd begon het te miezeren, waaien, harder regenen, harder waaien en na 40 minuten, toen iedereen zeiknat was, kwam een heerlijk zonnetje terug en weg was de wind. In die eerste 40 minuten was de O16 de bovenligende partij hetgeen zichtbaar was in de tussenstand, 2-0.

Na de korte pauze kwam er meer druk van de O19 maar toch wist de 016 op fraaie wijze de 3 -0 te scoren waarna het wat slordiger werd van de O16. De nieuwe 019 groep voelde dat goed aan en voerde de druk aan het einde van de wedstrijd flink op, dit leverde 2 doelpunten op, hetgeen een 3-2 einduitslag tot gevolg had.

Het was een mooie dag op het sportpark van FC Zoetermeer, vol heerlijke voetbalmomenten waar er hopelijk nog heel veel van gaan volgen. Volgende week weer lekker trainen. In welke samenstelling hangt van de trainer af, maar er zullen snel keuzes gemaakt worden met het oog op de voorbereiding van komend seizoen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!