tel. 010-4212766

Nadat er afgelopen zaterdag overtuigend werd gewonnen van Zestienhoven moest FC Zoetermeer 1 vandaag zien te winnen van laagvlieger Swift Boys. Op papier mocht dit geen probleem gaan worden. Benieuwd of het telraam erbij gepakt kon worden.
Op een slecht veld en met een sfeerloze ambiance begon om 14:30 de wedstrijd.

Zoetermeer was zeer slordig aan de bal in het begin van de wedstrijd.
Het creëerde weinig kansen door een te laag baltempo. In de loop van de wedstrijd kon Zoetermeer door middel van schoten van afstand gevaarlijk worden. Echt uitgespeelde kansen waren er de eerste helft niet. Trainer Leroy Vaes kon onmogelijk tevreden zijn na wat zijn ploeg de eerste helft liet zien.

De tweede helft kwam Zoetermeer al snel op een 0-1 voorsprong. De grensrechter vlagde nog voor buitenspel, maar de scheidsrechter van dienst ging daar gelukkig niet in mee. Het balletje ging daarna makkelijker rond tegen een vermoeid ogend Swift.
Zoetermeer kwam na een splijtende pass van achteruit op een 0-2 voorsprong. De wedstrijd was gespeeld. Swift kreeg nog een grote mogelijkheid om terug in de wedstrijd te komen, maar de keeper van Zoetermeer kon met zijn voet knap redding brengen. Gelukkig heeft FC Zoetermeer 1 een keeper met maat 54. Zoetermeer voetbalde daarna de wedstrijd zonder groots te spelen professioneel uit.

Al met al een wedstrijd waar niet al te lang over nagepraat hoeft te worden.
Volgende week staat er een kraker tegen CKC op het programma. Om 14:30 zal er afgetrapt worden op het sportpark van FC Zoetermeer.

Bekijk via onderstaande link de foto's van de wedstrijd (by Robert Bakker)