2 - 6

FC Zoetermeer JO17-1

28 september 2021 20:15

Bergschenhoek,  28 september 2021

Vanavond waren we te gast bij de Bergschenhoekse Voetbal Club Bergschenhoek, oftewel BVCB. Een team dat terug te vinden is in de Divisie competitie. Een moeilijkere tegenstander, na de gemakkelijke overwinning van afgelopen weekend moest het de 22 benen weer op aarde doen terug keren.

In de kleedkamer kregen de spelers te horen dat ze het de trainers moeilijk moesten maken om voor zaterdag te kiezen wie er in de basis gaat starten.  Met andere woorden, de opstelling was aangepast maar de tactiek werd niet veranderd.

Op een enigszins stroef veld 3 startte de wedstrijd om 20.15 uur.  Een fel BVCB kwam al na 6 minuten op voorsprong door een slordigheid achterin.  Dat de veerkracht groot is binnen dit team is wel duidelijk want in enkele minuten werd de voorsprong van BVCB omgebogen naar een voorsprong voor FC Zoetermeer.

Er zat meer in door enkele opgelegde kansen die niet verzilverd werden door onze jongens, de 2-2 bij rust was enigszins vertekend maar het was hoopvol wat de trainers zagen. Na de rust was het FC Zoetermeer die effectief de kansen benutte en de eindstand bracht op 2-6.

Een lekkere oefenwedstrijd was het vanavond, as zaterdag gaan we naar  Wassenaar voor de 2e competitiewedstrijd tegen SVC’08.