Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Opbrengst Rabo Clubsupport 2022

Vandaag, 7 oktober 10:00  De afgelopen periode konden leden van de Rabobank stemmen op deelnemende verenigingen en stichtingen. Elke stem is geld waard. Zo ondersteunt de Rabobank het verenigingsleven met een deel van haar winst.meer »

111x gelezen

Uitslag loting Pupil van de Week

29 september 20:30  Bij iedere thuiswedstrijd heeft FC Zoetermeer een Pupil van de Week. Hij of zij mag een middag meebeleven zoals de mannen van het Eerste dit wekelijks doen. De wedstrijdbespreking, de warming up, de aftrap, op de bank zitten en natuurlijk op de foto met het hele team of je favoriete speler.meer »

83x gelezen

Recycle en doneer voor de jeugd van FC Zoetermeer

23 september 20:00  Vanaf morgen ziet iedereen ze staan, deze twee blauwe joekels. meer »

59x gelezen

Grote Clubactie 2022 gaat van start

21 september 10:15  De grote clubactie gaat 24 september van start! Tot 22 november kun je met jouw persoonlijke verkooplink loten verkopen. Steun de club, doe wat tofs met je eigen team én maak kans op een vette prijs.meer »

245x gelezen

Zaterdag 1 wint 1e bekerwedstrijd van SVO Buytenpark

3 september 18:15  Na een maand van voorbereiding en het spelen van diverse oefenwedstrijden was het vandaag eindelijk zo ver dat de eerste officiële wedstrijd van het seizoen kon aanvangen voor het team van Leroy Vaes, Hoofdtrainer. Samen met assistent Mario Chow konden zij terugkijken op een prima voorbereiding. Vorig jaar was de laatste wedstrijd van het seizoen ook tegen de tegenstander van vandaag, SVO Buytenpark. Van een heuse derby was geen sprake, het is immers bekercompetitie die voor veel verenigingen horen binnen het oefenprogramma voordat de competitie gaat beginnen. meer »

160x gelezen

SPELERSFOTO in de app VOETBAL.NL

21 augustus 21:00  Binnenkort start de (beker)competitie weer. De meeste van jullie hebben de indeling en het wedstrijdprogramma al gezien in de app VOETBAL.NLmeer »

417x gelezen

Keepersopleiding FC Zoetermeer gaat 5e jaar in

8 augustus 15:45  En dat is uniek, want de meeste clubs om ons heen hebben überhaupt geen of nauwelijks een aparte training voor keepers. Dus dat is iets waar FC Zoetermeer ontzettend trots op is.meer »

332x gelezen

FC Zoetermeer en FysiOK

1 augustus 15:30  FC Zoetermeer heeft een overeenkomst bereikt met een nieuwe praktijk voor fysiotherapie: FysiOk.meer »

311x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!