Home - FC Zoetermeer

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Wij doen weer mee!

22 september 21:45  Het is weer die tijd van het jaar; de Grote Clubactie gaat van start!meer »

161x gelezen

FC Zoetermeer weer in Delftse Beloften Competitie

21 september 21:15  FC Zoetermeer is wederom blij om deel te mogen nemen aan de Delftse Beloften Competitie. Slechts 12 verenigingen doen mee met deze door DSW RODI Media gesponsorde competitie die speciaal gehouden wordt voor talentvolle spelers geboren vanaf 2000. De competitie staat ook bekend als O16-O23 competitie.meer »

177x gelezen

Crosspass nr. 4: I HAVE A DREAM

20 september 15:00  Vandaag de vierde ‘Crosspass’, onze clubcolumn die iedere 2 weken verschijnt. In de column worden clubzaken beschreven en tegen de achtergrond gehouden van lokale of (inter)nationale actualiteiten, soms met een knipoog. meer »

165x gelezen

Kick-Off evenementencommissie FCZ

19 september 12:45  Wist je dat FC Zoetermeer weer een officiële evenementencommissie heeft? Zij gaan zich zaterdag 23 september aan de club voorstellen en daar horen feestelijke activiteiten bij!meer »

182x gelezen

Maak kennis met... Nathalie Chow

11 september 13:00  Periodiek interviewen wij een vrijwilliger van onze mooie vereniging. Op deze manier zetten wij iemand in het zonnetje die iets voor onze club doet en laten we onze leden kennis maken met de waardevolle mensen die achter de schermen druk zijn met onze club draaiende te houden.meer »

215x gelezen

14 oktober OKTOBERFEST

10 september 13:45  Zaterdagavond 14 oktober is het zo ver; een heus OKTOBERFEST in de kantine van FC Zoetermeer, Jawohl!!meer »

284x gelezen

IN THE SPOTLIGHT: JO18-1

7 september 16:30  Bij FC Zoetermeer hebben we dit seizoen maar liefst 87 teams! Natuurlijk weet je dan niet alles van elkaar. Om daar een klein beetje verandering in te brengen gaan we hier geregeld een geel-blauw team uitlichten. We beginnen met een (bijna) volledig nieuw team binnen onze vereniging; de JO18-1.meer »

447x gelezen

Crosspass nr. 3: VAN ORANJE NAAR GEEL

6 september 18:30  Vandaag de derde 'Crosspass', onze clubcolumn die iedere twee weken verschijnt. In de column worden clubzaken beschreven en tegen de achtergrond gehouden van lokale of (inter)nationale actualiteiten en soms met een knipoog.meer »

188x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!