Update Oktober 2021 - FC Zoetermeer

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Update Oktober 2021

UPDATE OKTOBER 2021

In de zomernieuwsbrief hebben we al aangegeven dat er opnieuw naar het ontwerp moest worden gekeken als gevolg van een negatief voorlopig advies van de Welstandscommissie van de gemeente.

Het gaat hierbij om de plaatsing van het clubgebouw op het terrein, en dan vooral ten opzichte van veld 1. Een belangrijk uitgangspunt van het ontwerp is de optimale benutting van het terrein, en dat blijft ook zo. Hierover is recent overleg geweest met de gemeente om meer duidelijkheid te krijgen over mogelijk acceptabele aanpassingen. We gaan hier de komende weken in detail mee verder om zo snel mogelijk een nieuw ontwerp voor te kunnen leggen.

De vertraging loopt hierdoor verder op. Het is momenteel helaas niet mogelijk om een streefdatum te noemen voor de bouw. Dit hangt ook in belangrijke mate af van gesprekken met de bouwteams, die pas kunnen worden hervat zodra er een ontwerp is waar we een vergunning voor kunnen krijgen. 

We blijven dus hard werken aan oplossingen en vragen om jullie geduld. Tijdens de geplande ALV in november wordt in ieder geval de laatste stand van zaken gedeeld.

In de tussentijd kun je één van ons altijd (virtueel) aanspreken, of via nieuwbouw@fczoetermeer.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!