Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Grote Clubactie

1 oktober UPDATE

Grote Clubactie maakt een vliegende start!

Zaterdag 1 oktober zit de eerste week van de Grote Clubactie er op. We hebben al 22% van ons doel behaald!! Inmiddels is er meer dan € 1.400 opgehaald door jullie. De eerste teams gaan richting de 100 verkochte loten. We zien ook een aantal leden met groot commercieel talent. En we hebben nog 7 weken te gaan. In de loop van oktober gaan we via de coördinatoren & leiders delen hoe de teams ervoor staan. Want verkoop je met al je teamgenoten minimaal 10 loten per speler? Dan gaan jullie geheel verzorgd bowlen bij Dekker Zoetermeer. Dus deel de verkooplink die je ouders via de mail hebben ontvangen met vrienden en familie. Dan zijn die 10 loten (of meer!) snel verkocht.
Heb je geen verkooplink ontvangen?
Mail even naarledensponsoring@fczoetermeer.nl

Zet ‘m op!

Sponsorcommissie


-----------------------------------------------------------
GROTE CLUBACTIE 2022

Steun de club, doe wat tofs met je eigen team én maak kans op een vette prijs.

De grote clubactie gaat 24 september van start! Tot 22 november kun je met jouw persoonlijke verkooplink loten verkopen. Je ontvangt jouw persoonlijke verkooplink 24 september op het bij de club bekende e-mailadres. 
Ontvang je 24 september geen verkooplink? Mail even naar ledensponsoring@fczoetermeer.nl

Een lot kost € 3,-. Maar liefst 80% van de opbrengsten gaat naar de club. Je kunt jouw eigen verkooplink delen via social media, whatsapp en elk ander digitaal kanaal. Je kunt ook langs de deuren met jouw persoonlijke QR code. 

Met de opbrengst willen we – ondanks enige vertraging - weer een mooie stap zetten in de realisatie van ons nieuwe clubgebouw. Dé plek bij FC Zoetermeer waar we samen komen. Juist omdat het zo belangrijk is om samen plezier te beleven binnen onze club delen we de opbrengst van de Grote Clubactie graag met jou als verkoper. Voetbal is en blijft een teamsport.
Verkopen jouw teamgenoten en jij allemaal (minimaal) 10 loten per persoon? Dan krijgen jullie een compleet verzorgt teamuitje cadeau. In samenwerking met Dekker Zoetermeer kun je een uur lang bowlen terwijl je wordt voorzien van limonade en bittergarnituur.
Verkoopt jouw team het meeste aantal loten (uiteraard gemiddeld per teamlid)? Dan mag je met jouw team na het bowlen aanschuiven voor een heerlijke avond met pizza & pasta. 

Uiteraard vergeten we ook de topscorer niet. Verkoop jij de meeste loten (super loten uitgesloten)? Dan mag je voor maar liefst € 100 shoppen bij Wijtman Sport! Weet jij al of je voor een vet tenue of de nieuwste schoenen gaat?! 

Start snel met verkopen via jouw eigen verkooplink, moedig je teamgenoten aan om ook in actie te komen en geniet straks van een super leuke teamactiviteit!  

Met elkaar voor elkaar bij de leukste club van Zoetermeer!

GCA_2022_.jpg

---------------------------------------------------------
Eindbedrag Grote Clubactie bekend!


De verkoopperiode is afgelopen!
Ben jij benieuwd hoeveel we met z'n allen in totaal hebben opgehaald?


Hou je vast.......jullie hebben met elkaar het volgende bedrag opgehaald.....
€ 5824,80
Wauw, wat een opbrengst! Een grote shout out naar al onze leden en hun ouders die er met elkaar de schouders onder hebben gezet. De opbrengst is ten opzichte van vorig jaar meer dan verdubbeld! En nu afwachten wat voor mooie prijzen er vallen in de trekking op 8 december.
Vanaf 9 december kun je op de website van de Grote Clubactie zien of er prijzen zijn gevallen op jouw loten.

Wie er sowieso in de prijzen zijn gevallen zijn de teams waarvan alle spelers 10 of meer loten hebben verkocht.
Zij gaan geheel verzorgd bowlen bij Dekker Zoetermeer. In willekeurige volgorde zijn dat de;

JO8-4
JO8-5
JO11-1
JO12-2
JO12-3
Van harte gefeliciteerd! Jullie horen binnenkort hoe je de prijs kunt verzilveren.

Dan is het natuurlijk de vraag wie er met de prijzen voor beste verkoper en best verkopende team vandoor gaan.
We houden jullie nog even in spanning, binnenkort maken we dat op een feestelijke en bij deze tijd passende manier bekend...


GCA_2021-EINDBDRAG.jpg--------------------------------------------------------------
GCA_Logo.jpg

23/11/2021 LAATSTE UPDATE

Vandaag alweer de laatste tussentijdse update over de Grote Clubactie. Nog één week knallen en de verkoopperiode zit erop. En wát een mooi resultaat zetten jullie neer. Ons doel van € 5.000 hebben we overtroffen!! De teller staan inmiddels op € 5.400,-. Een mega prestatie. En we hebben nog een week te gaan!

Wil je weten of je als team het bowlinguitje al verdiend hebt? Vraag via jullie leeftijdscoördinator even na welke spelers er nog niet aan (minimaal) 10 verkochte loten per persoon komen. Kun je nog een mooie eindsprint inzetten. Er zijn meerdere teams waarin er nog 1 á 2 spelers zijn die hun bijdrage nog kunnen leveren om de prijs als team binnen te halen! En soms gaat dat om nog maar een enkel lot. Lets go!

Hieronder de tussenstand in strijd om de titel van het best verkopende team. En ook voor het eerst de top 5 meest verkopende leden. Welk team gaat er straks na het bowlen ook nog pizza eten...? En wie wint de waardebon van € 100,- vrij te besteden bij Wijtman Sport?

 Top 5 meest verkopende teams

 • JO8-5
 • JO11-1
 • JO12-3
 • J012-2
 • JO8-4


Top 5 verkopers

 1. Silvian (JO8-5)
 2. Broïn Raven (JO11-1)
 3. Mitch Weber (JO11-1)
 4. Jim Elve (JO8-4)
 5. Enzo Hania (JO8-5)

 

Nog één week er tegenaan met elkaar!!
IMG_5582.JPG

------------------------------------------------------
13/11/2021 UPDATE

Top 5 teams:

 1. JO8-5
 2. JO11-1
 3. JO12-3
 4. JO12-2
 5. JO8-4

De verkoopperiode is verlengd! Je kunt t/m 30 november loten verkopen. Het doel van €5000,- gaan we halen, toch!? De strijd in de top 5 teams én top 5 individuele verkopers blijft ongemeen spannend. Er zijn net buiten de top 5 een groot aantal teams dat nog zomaar mee kan doen om de prijzen. De eerste teams hebben het bowlinguitje voor het grijpen. Gouden tip van de teams die in de top 5 staan? Bespreek binnen jouw team wie er zin hebben in uurtje geheel verzorgd bowlen met het team. En help de laatste spelers in jouw team om ook 10 (of meer!) loten te verkopen. Zo is iedereen op de hoogte van deze actie en kun je elkaar uitleggen hoe makkelijk je dat toffe teamuitje binnensleept. Lets go! 


GCA_tussenstand_13_nov.jpg

5/11/2021 UPDATE

Met nog 2,5 week te gaan komt ons doel om € 5.000 op te halen snel dichterbij! Op dit moment staat de teller op € 4.063,20! Fantastisch! Nog 390 loten te gaan tot ons doel. Hoe gaaf is het als we deze mijlpaal met elkaar halen. Zowel bij de individuele topverkopers als bij de teams blijft de top 5 in beweging. Alles is dus nog mogelijk!

De huidige top 5:

1. JO8-5
2. JO11-1
3. JO12-3
4. JO8-4
5. JO12-2

Tussen sommige teams bedraagt het verschil minder dan 1 lot per speler! Via de coördinatoren ontvangen de trainers/leidersvan de teams t/m de O13 een overzicht van het aantal actieve verkopers per team. Dan weet je hoeveel spelers nog in actie moeten komen om een tof teamuitje te verdienen. Inmiddels hebben bijna 100 leden laten zien dat het verkopen van loten zo gepiept is. Gemiddeld verkopen jullie 18 loten per speler. Een rondje bellen en appen en je hebt die 10 loten zo verkocht. Bundel je krachten dus als team, deel je verkooptips met elkaar op de training en verdien dat teamuitje! Allemaal 10 loten of meer verkocht? Dan gaan jullie compleet verzorgd bowlen bij Dekker!

Ben je de verkooplink kwijt? Mail even naar
ledensponsoring@fczoetermeer.nl

------------------------------------------------


29/10/2021 UPDATE
Wow!!
Schreven wij vorige week nog dat jullie al bijna € 1.500 hebben opgehaald, een week later gaat de teller door de
€ 3.000 heen!! Om precies te zijn staan we op het moment van schrijven op € 3.045,60. Ons doel van € 5.000 komt zo snel dichterbij. We hebben nog meer dan drie weken, dat moet lukken toch! Steeds meer teams zitten tegen dat leuke teamuitje bij Dekker Zoetermeer aan. Weten jullie het nog? Verkoop allemaal minimaal 10 loten en je gaat met al jouw teamgenoten bowlen met onbeperkt limonade en bittergarnituur. Heb jij jouw teamgenoten al opgeroepen om ook mee te doen? De coördinatoren weten hoeveel spelers per team actief aan het verkopen zijn.

De strijd om de titel ‘meest verkopende team’ én ‘beste individuele verkoper’ staat ook op z’n kop. Win jij met jouw team een avond pizza eten bij Dekker of, als onze topscorer, € 100 shoptegoed bij Wijtman Sport?
De verschillen zijn soms niet groter dan 1 of 2 loten. Er staan zelfs verkopers in de top 3 gelijk! Alles kan nog als je er met elkaar de schouders onderzet! Vergelijk de top 5 maar eens met die van vorige week, je ziet dat elk team nog kan winnen.

Top 5 teams per 29 oktober 2021

 1. JO8-5
 2. JO11-1
 3. JO8-4
 4. JO8-1
 5. JO12-1

Top 5 teams per 22 oktober 2021

 1. JO12-1
 2. MO15-1
 3. JO11-1
 4. JO8-6
 5. JO12-3

Ben je de mail met jouw persoonlijke verkooplink kwijt? Mail even naar ledensponsoring@fczoetermeer.nl en je krijgt de link snel toegestuurd


-----------------------------------------------------
22/10/2021 UPDATE

De Grote Clubactie is in volle gang! Veel teams zijn actief aan het verkopen en zijn dichtbij een leuk teamuitje bij Dekker Zoetermeer.

Inmiddels hebben jullie bijna € 1500 voor de club opgehaald!
De strijd om het meest verkopende team én de beste individuele verkoper is ook in alle hevigheid losgebarsten.
Hieronder een kleine tussenstand van de teams.

Top 5 teams:

 1. JO12-1
 2. MO15-1
 3. JO11-1
 4. JO8-6
 5. JO12-3

De verschillen zijn super klein dus alles is nog mogelijk! Ben jij al actief? Tien loten heb je zo verkocht.
Verkopen alle spelers van een team (minimaal) 10 loten? Dan hebben jullie automatisch een leuk en compleet verzorgd teamuitje bij Dekker verdiend!

Jouw trainer/leider weet hoeveel actieve verkopers er in jouw team zitten en hoeveel spelers er nog in actie kunnen komen.
Ben je de mail met jouw persoonlijke verkooplink kwijt?
Mail even naar ledensponsoring@fczoetermeer.nl en je krijgt de link snel toegestuurd.

Succes met de actie!

GCA_2021-Update_tussenstand_1.jpg


--------------------------------------------------
GROTE CLUBACTIE 2021
29/9/2021


Steun de club, doe wat tofs met je eigen team én maak kans op een vette prijs!

De grote clubactie is van start!
Tot 24 november kun je met jouw persoonlijke verkooplink loten verkopen. Een lot kost € 3,-.

Maar liefst 80% van de opbrengsten gaat naar de club. Je kunt jouw eigen verkooplink delen via social media, whatsapp en elk ander digitaal kanaal. Je kunt ook langs de deuren met jouw persoonlijke QR code.

Met de opbrengst willen we weer een mooie stap zetten in de realisatie van ons nieuwe clubgebouw. Dé plek bij FC Zoetermeer waar we samen komen. Want wat hebben we dat gemist de afgelopen maanden.  Juist omdat het zo belangrijk is om samen plezier te beleven binnen onze club delen we de opbrengst van de Grote Clubactie graag met jou als verkoper. Voetbal is en blijft een teamsport.

 • Verkopen jouw teamgenoten en jij allemaal (minimaal) 10 loten per persoon? Dan krijgen jullie een compleet verzorgt teamuitje cadeau. In samenwerking met Dekker Zoetermeer kun je een uur lang bowlen terwijl je wordt voorzien van onbeperkt limonade en bittergarnituur.
 • Verkoopt jouw team het meeste aantal loten (uiteraard gemiddeld per teamlid)? Dan mag je met jouw team na het bowlen aanschuiven voor een heerlijke avond met pizza & pasta.
 • Uiteraard vergeten we ook de topscorer niet. Verkoop jij de meeste loten (super loten uitgesloten)? Dan mag je voor maar liefst € 100 shoppen bij Wijtman Sport! Weet jij al of je voor een vet tenue of de nieuwste schoenen gaat!

Start snel met verkopen via jouw eigen verkooplink, moedig je teamgenoten aan om ook in actie te komen en geniet straks van een super leuke teamactiviteit!  

Wil je alles over de Grote Clubacite weten, kijk hier.

GCA_2021-11.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!