Opzeggen lidmaatschap - FC Zoetermeer

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap van FC Zoetermeer kan worden beëindigd door vóór het einde van het seizoen (uiterlijk 31 mei van het lopende seizoen) een brief of een e-mail te sturen naar de ledenadministratie van FC Zoetermeer. Ook kan je gebruik maken van onderstaand formulier.

Doe dit wel vóór 31 mei. Na deze datum ben je weer voor een heel seizoen lid en ben je verplicht de contributie te betalen.

Bij opzeggingen gedurende het seizoen blijf je in alle gevallen contributie verschuldigd tot aan het einde van het seizoen, aangezien het lidmaatschap van FC Zoetermeer wordt aangegaan voor een heel seizoen.

 • Ook mogen er geen contributie of boetes meer verschuldigd zijn.
 • Het doorgeven aan een trainer, leider, coördinator of door een telefoontje naar de kantine leidt niet tot een uitschrijving.
 • Mondelinge opzeggingen worden niet geaccepteerd.

Let op: Beëindigen van het lidmaatschap en overschrijven naar een andere vereniging zijn 2 aparte handelingen.

 1. uitschrijven bij FC Zoetermeer (let op: er mogen geen openstaande incasso's zijn).
 2. inschrijven bij een nieuwe vereniging
  De overschrijving wordt dan automatisch geregeld.


  Wij verzoeken je om bij opzegging de reden te vermelden; dit is niet verplicht maar kan ons helpen bij het maken c.q. bijstellen van het beleid.
  Binnen 14 dagen ontvang je, indien akkoord, een schriftelijke bevestiging van je opzegging.

  Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de ledenadministratie@fczoetemeer.nl


Wijze van opzegging

Schriftelijk:
FC Zoetermeer
T.a.v. de ledenadministratie
Postbus 639
2700 AP Zoetermeer

E-mail:
ledenadministratie@fczoetermeer.nl

Opzegformulier

Met onderstaand formulier kunt u uw lidmaatschap van FC Zoetermeer opzeggen. Volledigheidshalve wordt opgemerkt dat het lidmaatschap van FC Zoetermeer is aangegaan voor een heel seizoen. Bij tussentijdse opzegging is contributie verschuldigd tot en met 30 juni van het lopende seizoen.


Binnen 14 dagen ontvangt u, indien akkoord, een schriftelijke bevestiging van uw opzegging. Een opzegging wordt slechts geaccepteerd nadat het desbetreffende lid aan al zijn financiële verplichtingen (zoals contributie en boetes) heeft voldaan. Met dit formulier kunt u niet "overschrijven" naar een andere vereniging! Hiermee bevestig ik de opzegging.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!