Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Regeling gebruik materiaal

Regelement Trainingsmaterialen en Materiaalruimte

 • FC Zoetermeer leent je team een standaard pakket aan materialen uit.

  Voor niet selectieteams Voor selectieteams
  10 ballen 15 ballen
  20 pion/hoedjes 40 pion/hoedjes
  10 training hesjes 20 training hesjes 2 kleuren
  1 ballenzak 1 ballenzak
  1 water verzorgingstas 1 water verzorgingstas
  1 materiaal kast met hangslot met 1 sleutel 1 materiaal kast met hangslot met 1 sleutel
    set laders
 • Eventuele afwijkingen van bovenstaande pakketten worden op het trainer/leider-formulier genoteerd.
  Omdat selectieteams met grotere aantallen voetballers trainen, krijgen ze meer trainingsmateriaal.
  De bovenstaande pakketten zijn door voetbalzaken samengesteld. Als er afgeweken moet worden van bovenstaande materialen, vraag je dit via je jeugdcoördinator aan. Het staat je vrij om zelf meer materialen aan te schaffen voor je team. 

 • Om voor bovenstaand pakket in aanmerking te komen dient u zich aan te melden via deze link. 

 • De materiaalkasten staan boven in de materiaalruimte. Deze ruimte mag met maximaal 3 mensen bezocht worden per kast en er dient altijd een volwassene bij aanwezig te zijn. Kinderen alleen boven is niet toegestaan.

 • Om de ballen op te kunnen pompen is er een luchtpistool bij de tafel die vooraan in de materiaalruimte staat. Aan dit luchtpistool zit een pen/nippel om in het ventiel van de bal te steken. In de handleiding Oppompen en onderhoud, kun je lezen hoe je een bal moet oppompen en verzorgen. De link gaat over Derbystar ballen, maar is ook bij Nike ballen van toepassing.
  Is de nippel stuk en materiaalcommissie is niet aanwezig, dan kun je bij de bar beneden een nieuwe nippel halen.

 • Wanneer het heeft geregend dien je de natte materialen uit de zakken te halen en deze verspreid in je materiaalkast te leggen. Dit om stank en “het weer” in de kleding te voorkomen.

 • De materialen blijven, als deze niet worden gebruikt, te allen tijde in de materiaalkast en mogen dus niet in de auto of thuis bewaard worden.

 • Wanneer je de materialen komt ophalen (voor de eerste training), dan moet je het online formulier vrijwilliger / trainer / leider hebben ingevuld. De materiaalcommissie krijgt automatisch ook een kopie van dit webformulier. Hebben zij deze niet ontvangen, dan worden er geen materialen afgegeven.

 • Je krijgt van materiaalcommissie een sleutel van de materiaalkast. Er wordt maar één sleutel gegeven en het staat je vrij om deze zelf bij te maken als je met 2 trainers traint. De sloten worden ieder jaar verwisseld naar een andere kast.

 • Wanneer de materiaalruimte verlaten wordt, is het belangrijk dat deur goed dichtvalt, aangezien deze deur deel uitmaakt van een brandwerende muur. Dus geen stoel of pionnen ervoor zetten om deze open te houden !

Heb je nog vragen dan kunt deze stellen aan materiaalcommissie@fczoetermeer.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!