Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kleding

FC Zoetermeer Clubtenue

Het clubtenue is één van de visitekaartjes van FC Zoetermeer op de club en daarbuiten.

Wanneer je bij FC Zoetermeer komt voetballen is het geel-blauwe tenue verplicht tijdens het spelen van competitiewedstrijden. Deze kleuren liggen vast bij de KNVB.
 Tevens is iedere voetbalspeler verplicht om scheenbeschermers te dragen.

FC Zoetermeer stapt vanaf seizoen 2022-2023 over van kledingmerk Adidas naar Robey.  Robey_logo_-breed_wit.pngRobey heeft speciaal voor FC Zoetermeer een shirt en kousen ontworpen (uit en thuis).  Niet alleen wordt de gehele kledinglijn vernieuwd maar er komt naast het vertrouwde verkooppunt in het Stadshart bij Wijtman Sport Zoetermeer ook een link op onze website te staan waar de geheel vernieuwde kledinglijn te zien is en besteld kan worden. Deze link zal binnenkort geactiveerd worden.

KOSTEN

Een nieuw tenue kost natuurlijk geld.
Voor junioren kost een geheel nieuw tenue €66,85 en voor senioren €69,85. In deze tijd waarbij alles duurder wordt is dit veel geld. Daar is iedereen het over eens.

FC Zoetermeer heeft voor de komende vier jaar twee geweldige clubsponsors bereid gevonden de toekomstplannen voor onze mooie vereniging mede helpen te doen verwezenlijken.

SOLUTIONS UITZENDBUREAU en FG CLINIC zullen als nieuwe Hoofdsponsors een extra bijdrage doen zodat bijna alle 1.000 FC Zoetermeer-leden maar €25,- hoeven te betalen voor dit geweldige nieuwe Robey-(thuis)tenue.
Beide sponsors zullen dus op alle shirts van onze gehele vereniging met naam zichtbaar zijn. 
Zoals gezegd, in deze tijd zijn wij heel blij met deze geweldige bijdrage van deze twee sponsors.

Hoe gaat de wisseling van het tenue in zijn werk?

  • Aan de leiders van alle teams wordt gevraagd om van alle spelers de maten te inventariseren van de kleding; Shirt, short en kousen (ga uit van de huidige maat maar denk ook aan de groei).
  • Na inventarisatie krijgen de leiders een datum waarop zij de kleding per team op de club kunnen afhalen.
  • Mocht een shirt of short te groot of te klein zijn dan is dat geen probleem. Mits deze ongebruikt is kan deze worden omgeruild. Omruilen kan alleen bij FC Zoetermeer op vaste tijden, deze worden nog bekend gemaakt. Let op: kaartjes moeten wel aan de kleding zitten, deze dus niet weggooien of eraf halen.
  • Shirts worden zonder rugnummers geleverd. Echter, er is speciaal voor de FC Zoetermeer kledinglijn een rugnummer ontworpen. Voor een enkel rugnummer geldt €4,95 en voor een dubbel rugnummer €5,95 aan meerkosten. Advies is om eerst zeker te zijn van de juiste maten en daarna als team de shirts te laten bedrukken, aangezien shirts met een rugnummer niet meer kunnen worden geruild. Het bedrukken van de shirts per team kan op afspraak via voetbalzaken@fczoetermeer.nl
  • Vanzelfsprekend mag er niet meer worden gespeeld in de oude tenues wanneer de nieuwe tenues zijn uitgeleverd. Het inleveren van de oude tenues kan alleen bij FC Zoetermeer op vaste tijden (deze worden nog bekend gemaakt) waarna ze een tweede leven zullen krijgen in het buitenland waar dit zeer gewaardeerd wordt. 

Betaling
Wanneer de tenues door de leiders worden afgehaald dient het bedrag van €25,- per tenue door de leiders te worden voldaan. Zorg dus dat je dit als leider vooraf in je team hebt geregeld.

  • Spelers/teams die een tijdelijk tenue hebben gekocht hoeven alleen hun shirt en kousen bij hun leider in te leveren i.p.v de €25,- te voldoen.

 

Voor alle overige vragen betreffende de kleding kunt u ook terecht bij onderstaande commissies

 voetbalzaken@fczoetermeer.nl of

sponsorcommissie@fczoetermeer.nl

Thuistenue FC Zoetermeer (klik hier voor het PDF-bestand)
FC_Zoetermeer_Home_solutions-FG_Clinic.png

Uittenue FC Zoetermeer (Klik hier voor het PDF-bestand)

FC_Zoetermeer_Away_solutions-FG_Clinic.png

(*Leden van FC Zoetermeer krijgen bij Wijtman Sport Zoetermeer 10% korting op alle voetbal-gerelateerde producten, met uitzondering van FC Zoetermeer clubkleding met logo en andere acties/aanbiedingen).Solutions-uitzendbureau-logo.jpg FG_Clinic.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!