Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kleding

Kleding

Het clubtenue is één van de visitekaartjes van FC Zoetermeer op de club en daarbuiten.

Wanneer je bij FC Zoetermeer komt voetballen is het geel-blauwe tenue verplicht tijdens het spelen van competitiewedstrijden.
Dit tenue bestaat uit blauwe kousen en een blauwe broek, merk Adidas. Het shirt is geel. Deze kleuren liggen vast bij de KNVB.

Tevens is iedere voetbalspeler verplicht om scheenbeschermers te dragen.

Onze kledinglijn is te verkrijgen bij Wijtman Sport Zoetermer . Leden van FC Zoetermeer krijgen 10% korting op alle voetbal-gerelateerde producten, met uitzondering van FC Zoetermeer clubkleding met logo en andere acties/aanbiedingen.


Basis clubtenue FC Zoetermeer

 

Het is geweldig als iedereen er bij FC Zoetermeer hetzelfde uitziet!  

Als je team,  omdat dat financieel aantrekkelijker lijkt, overweegt om eigen teamkleding aan te schaffen dan graag vooraf in overleg gaan met de kledingcommissie om je wensen te bespreken. De kledingcommissie is te bereiken via kledingbeheer@fczoetermeer.nl

Het is nadrukkelijk verboden om kleding aan te schaffen en daarop zelf het FC Zoetermeerlogo of een sponsorlogo te drukken.

Eén van de oplossingen is een teamsponsor. Gesponsorde kleding is van een goede kwaliteit en wordt vervangen indien nodig. Teamsponsoring werkt positief voor het groepsgevoel van de spelers en geeft een professionele uitstraling.  
Meer informatie over de mogelijkheden rondom teamsponsoring? Kijk HIER.

 

Enkele voorbeelden van teamsponsoring 

 JO9_selectie_shirts.jpg  JO_13_3_pakken_tassen.jpg  JO12_2_shirt.jpg 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!