Wachtlijsten - FC Zoetermeer

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wachtlijsten

FC Zoetermeer heeft nagenoeg geen wachtlijsten.

Op het moment dat je bent ingeschreven (dus je inschrijfgeld hebt betaald), gaat de coördinator kijken of er plaats is in een team. Mocht dit zo zijn dan neemt de leider van het team contact met je op voor een kennismaking.

Als er geen plaats is in een team dan gaan we kijken of je met een team kan meetrainen totdat je wordt ingedeeld in een bestaand team. Tot dat moment betaal je alleen trainingscontributie*, t.w. de helft van de seizoenscontributie. 

Als er geen plaats is in een team en er is ook geen mogelijkheid om te trainen kom je op de wachtlijst. Je betaald dan geen contributie. We laten dit weten door je een mailtje te sturen.  Je gaat pas contributie betalen op het moment dat je wordt ingedeeld in een team of bij een team gaat meetrainen.

Zodra tijdens het seizoen ruimte ontstaat wordt het nieuwe lid meteen geplaatst.

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met de desbetreffende leeftijdscoördinator.

 

* LET OP: Wanneer er alleen trainingscontributie wordt voldaan mag er niet worden deelgenomen aan competitiewedstrijden, oefenwedstrijden of toernooien. Neemt een speler toch deel aan één van deze activiteiten dan wordt met onmiddelijke ingang de volledige seizoenscontributie met terugwerkende kracht in rekening gebracht. (oefenwedstrijden tegen eigen vereniging zijn wel toegestaan)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!