Jordy Gomez (scrimmage)
Assist: Alex Bramsen

A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 09

9 november 2013 14:45

Op een winderig veld bij DSO begint de wedstrijd DSO tegen FC Zoetermeer A2. Na een felle start van DSO komt DSO al heel snel op voorsprong 0-1.  Onze mannen zijn druk op zoek naar zichzelf en hoe ze elkaar kunnen vinden en gebruik makend van de harde wind gaat het spel verder. DSO zet goed druk maar langzaam beginnen wij ook in de wedstrijd te komen. Na een goede pass van Jessy komt de bal bij Lesley die kan hem voorbrengen en Fabio schiet hem feilloos in.

Helaas staat de grensrechter van DSO te vlaggen voor buitenspel en het doelpunt wordt onterecht afgekeurd, kleine kansjes gaan over en weer maar in de 45ste minuut komt dan toch de verlossende gelijkmaker na een pass van Jessy op Fabio die tikt hem door op Lesley die hem keurig afmaakt 1-1 is de ruststand.

Na de rust komen de mannen weer met goede moed het veld op kansen zijn er over en weer maar helaas komt DSO weer op voorsprong na een fout achterin, en daar de 2-1. De druk van FC Zoetermeer wordt weer opgevoerd en na een lange crosspass van Samir op Lesley kan deze doorlopen en schiet de bal in de lange hoek en dan is het weer gelijk 2-2.

Beide teams gaan weer op zoek naar de winst en weer loopt FC Zoetermeer tegen een achterstand aan. Na een overtreding vlakbij het strafschop gebied krijgt DSO een vrije trap en die wordt goed benut, de 3-2 is een feit.

FC Zoetermeer is weer op zoek naar de gelijkmaker en krijgt daarvoor veel kansen, Stefan krijgt na een hoekschop de bal op zijn hoofd en kopt de bal in en daar ontstaat een hoop drukte rond het doel waardoor de scheidsrechter niet kon zien dat de bal over de lijn was. Dat was de gelijkmaker maar helaas werd die niet geteld.

Daarna schoot Stefan nog heel hard op de paal en daarna schoot Lesley op het goal net een teen van de tegenstander ertussen en net naast, maar dan komt toch nog de gelijkmaker want in de 90ste minuut krijgen wij nog een corner, uit de rebound krijgt Youri de bal en weet hem toch nog voor te krijgen Jordy die op het randje van buitenspel stond zet op het juiste moment een stap terug en krijgt de bal en schiet voorbij de keeper 3-3 . Veel gejuich van FC Zoetermeer en veel commentaar van de grensrechter van DSO en een fluitsignaal maakt een einde aan de wedstrijd.