Jordy Gomez (scrimmage)

A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 09

16 november 2013 12:30

Ruime zege A2

Iets later dan verwacht begint de wedstrijd tegen Hazerswoudse Boys. Vanaf het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter wat 3 dorpen verder nog te horen was zette FC Zoetermeer A2 de tegenstander met rug tegen de muur.
In de 2de minuut scoorde Fabio na een mooie pass van Camillo een doelpunt, helaas werd deze wegens buitenspel afgekeurd.
Er werd gelijk weer goed druk gezet, en er kwamen kansen een mooie vrije trap van Jessy precies geplaatst op het bolletje van Fabio die de bal naast het goal ziet verdwijnen.
De volgende kans was wel raak, vanuit achter komt Youri op en weet de bal bij Jordy te krijgen en die schiet raak. 0-1.
Een paar minuten later is er een goede actie tussen Lesley en Jessy na twee een tweetjes maakt Jessy hem keurig af. 0-2.
Het spel gaat weer verder en wat ook gezegd moet worden door het goede verdedigingswerk van Alex en Camillo komt de tegenstander niet bij het goal van Jasper die in de eerste helft niet veel te doen had.
De bal wordt goed rond gespeeld en de aanval kan weer  opnieuw beginnen en de bal komt via Alex bij Lesley die sprint voorbij zijn tegenstander en loopt richting goal en schiet, via het been van de tegenstander komt de bal achter de keeper terecht 0-3.
Daarna komt al snel de 4-0, vanuit het middenveld wordt er flink druk gezet en Jessy veroverd de bal die met de bal aan de voet meters maakt en schiet de bal naar Fabio die de bal teruggeeft aan Jessy, deze schiet daarna met een fraai schot op het goal.
De keeper blokkeerd het schot goed maar Lesley schiet uit de rebound de bal toch achter zijn oren het net in.
Dan is het rust, en mogen wij de toeschouwers ons even opwarmen bij een kopje thee of koffie.

De tweede helft begon heel anders dan de eerste, het was rommelig en ongeconcentreerd, Jasper die in de eerste helft niet veel te doen had moest nu toch aan de bak.
Een terugspeelbal van Samir werd met de handen gepakt wat resulteerde in een vrije trap op de 16 meter lijn, iedereen goed op zijn plek gezet en daar kwam het schot en een prima redding van Jasper.
De aanval kon weer beginnen Youri die nu in de spits speelt scoort na een corner genomen door Jessy de 0-5.Zoals ik al eerder schreef het was wat rommelig en Hazerswoudse Boys kreeg ook meer kansen en dat resulteerde in een tegen doelpunt 1-5.
Vlak daarna komt de bal bij Lesley die op de lat schiet maar in de rebound scoort Camillo de 1-6 .
Nu is Hazerswoudse Boys weer in de aanval en na een fout achterin komt de tweede tegentreffer 2-6 .
Wij pakken de draad weer goed op en via Jessy komt de bal bij Lesley die op de paal schiet maar gelukkig is Jordy scherp en na de kaats op de paal komt de bal in zijn voeten en schiet hem langs de keeper in het goal 2-7 wat ook de eindstand is, en de 3 punten zijn binnen.