30 november 2013 12:45

Scheidsrechter

Hr. D. Poot

FC Zoetermeer A2 - Koudekerk A1

We beginnen de wedstrijd met een heerlijk zonnetje, opdracht direct druk zetten en dat lukt al na 3 minuten komt Lors op geeft een voorzet op Jordy en die verzuimt niet om te scoren 1-0. Direct in de volgende aanval schiet Marty op de paal. Prachtig schot Marty jammer dat die er niet in ging. Bij de volgende aanval gaat Youri aan de haal met de bal een mooie solo actie die eindigde in de 2-0. Daarna liet het volgende doelpunt even op zich wachten.

We voetbalden goed en bleven goed druk zetten er waren veel kansjes maar daar bleef het bij. In de 30ste minuut kwam de bal bij Lors die de bal wederom goed voorzet en Fabio kon het afmaken 3-0. dit is tevens de ruststand. In de tweede helft is de zon ingeruild voor miezerig weer en is het een stuk kouder ook. Net als vorige week was het spel in de tweede helft een stuk minder zuiver en wat rommeliger, passes kwamen niet goed meer aan waardoor Koudekerk ook meer op de helft van FC Zoetermeer kwam, maar door uitstekend keeperswerk van Jasper bleef zijn goal leeg.
En natuurlijk ook door het goed verdedigen van Alex, Kubilay, Camillo en Stefan. Er waren best nog aardig wat kansen maar die gingen er helaas niet in en was er een eigen doelpunt nodig van Koudekerk, wat overigens een prachtige kopbal was, om de eindstand op 4-0 te brengen.
Wederom zijn de 3 punten binnen, nu volhouden en op naar volgende week tegen DWO een stadsderby.