Inhaal wedstrijd FC Zoetermeer A2 – DWO A2

17 december 2013 19:30

Scheidsrechter

Hr. Poot

FC Zoetermeer A2 – DWO A2

De laatste wedstrijd van dit jaar was de uitgestelde wedstrijd tegen DWO een avondwedstrijd. We gingen snel van start en staan binnen 10 minuten met 2-0 voor, allebei de doelpunten zijn van Samir de eerste uit een assist van Vincent en de tweede via Lors daarna kwam DWO goed terug een fout achterin en een prachtige vrije trap van DWO en gingen we de rust in met 2-2. Even opwarmen in de kantine waar gezellig kerststukjes werden gemaakt en Jos spijt had dat hij te laat was om daar aan mee te doen;-). In de tweede helft zette FC Zoetermeer gelijk druk, Hamid kreeg een vrije trap en schoot over de muur op de paal en Lors trapte te bal in de rebound toch achter de oren van de keeper van DWO  3-2.

Daarna werd Fabio onderuit gehaald in het strafschop gebied dus een Penalty.

Natuurlijk wilde Samir graag zijn hattrick en nam de penalty feilloos 4-2. Paar minuten later kwam de bal via een solo van Lors bij die een schot op het doel loste, de keeper tikte de bal weg maar Lesley lette goed op en tikte de bal in het goal 5-2. Daarna werden er geen doelpunten meer gescoord en op 10 minuten voor tijd was er een klein opstootje op het veld beide spelers kregen geel en konden de laatste 10 minuten niet meer meespelen. Einduitslag dus 5-2. FC Zoetermeer goed gedaan en nog steeds onverslagen en nu een paar weekjes rust.

Hele fijne kerstdagen en natuurlijk een gezond liefdevol gelukkig en sportief 2014 en zet deze mooie reeks voort.