12'
Lors Eminov (schot)

A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 09

14 december 2013 11:15

Er zijn van die wedstrijden die je het liefst zo snel mogelijk wilt vergeten, het was toch geen vrijdag de 13de meer. Het begon al met het vergeten van de pasjes, Jasper zijn keepers handschoenen vergeten, Youri zich verslapen en Alex die vlak voor de wedstrijd ziek werd en de eerste helft niet kon spelen. Als dat al niet genoeg was stonden we binnen 5 minuten achter.

Het duurde tot de 14de minuut eer de gelijkmaker kwam na goed overspel kwam de bal bij Lesley die hem doortikte naar Lors die de bal vervolgens via de binnenkant paal intikte. Daarna waren er aan weerszijde kleine kansjes maar de bal ging er niet meer in.

Na de rust zette FC Zoetermeer meer druk waren er meer kansen maar de pech bleef ons achtervolgen 2 onterecht afgekeurde doelpunten.  De scheids kon vanuit zijn positie niet zien dat tot 2x toe de bal over de lijn was geweest. En dan ook nog een gemiste penalty, eindstand 1-1 nog wel onverslagen maar geen briljante wedstrijd. Dinsdag beter en hopen dat de pech na vandaag weer opgeheven is.