A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 09

18 januari 2014 13:00

Scheidsrechter

Hr. Danny Poot

De wedstrijd begon een uur eerder dan gepland, voor een aantal was de voorbereiding heel kort en al na 2 minuten stond FC Zoetermeer  met 1-0 achter dus moest er snel een tegen offensief  komen.

We probeerden druk te zetten kregen wat kansjes maar kregen de bal er niet in. Stompwijk stond goed en voetbalde solide na ongeveer 20 minuten kregen zij een uitbraak en bouwde de score uit naar 2-0.

Nu  maar hopen dat we voor de rust nog konden scoren en he he in de 27e  minuut kon Elliott de bal voorbrengen en Samir maakte hem keurig af, met 1-2 gingen we de rust in.

Na de rust begonnen we voortvarend en werd er meer druk gezet, in de 50e minuut werd Nando onderuitgehaald in het strafschopgebied dus Penalty. Nando  nam deze zelf en schoot hem feilloos in 2-2.
Daarna waren we toch een beetje de weg kwijt er werd niet goed meer gevoetbald.

De drang om te scoren was zo groot dat overspelen werd vergeten, 2x bal verlies lijden dan ook tot uitbraken van Stompwijk en deze verzuimde niet om te scoren 2-3 en 2-4.

Dit was ook de einduitslag, we hebben terecht verloren al deed het wel een beetje zeer.
Nu koppen weer omhoog en volgende wedstrijd weer op naar de winst.