FC Zoetermeer F1 slechts 15 minuten geweldig

2 - 6

RKAVV F1

F-pupillen zaterdag, F1, Hoofdklasse 2

1 februari 2014 8:30

ZOETERMEER - Op een zeer nat en koud sportpark van FC Zoetermeer moesten de jongens van de F1 afgelopen zaterdag in alle vroegte spelen tegen RKAVV F1. Veel wind en water waren de extra tegenstanders die beide teams ook moesten overwinnen.

Na het fluitsignaal ging FC Zoetermeer volop de aanval, druk zetten op de zeer goede verdediging van RKAVV zorgde ervoor dat de jongens en meisje van RKAVV totaal niet in de wedstrjd konden komen. Met snelle, mooie combinaties speelden de jongens schitterend voetbal, zelfs te trainer en toeschouwersvan RKAVV konden hun ogen niet geloven. Na 15 minuten was de stand dan ook 2-0 voor FC Zoetermeer door geweldige doelpunten.
Net voor rust kwam RKAVV terug in de wedstrijd door een onoplettenheid achter in de verdediging van FC Zoetermeer.

Door het slechte weer werd er besloten om de rust maar kort te houden en weer snel aan te vangen met de 2e helft. Wederom was het RKAVV die door een miscommunicatie in de verediging van FC Zoetermeer kon scooren hetgeen de gelijkmaker opleverde. Hierna was het RKAVV die er in begon te geloven dat ze voor een stunt konden zorgen in Zoetemeer. Na een werkelijk schitterend 3e doelpunt van RKAVV was het verzet gebroken en begon FC Zoetermeer F1 tegen zich zelf te voetballen en werd overlopen door RKAVV. Uitslag 2-6 voor RKAVV. Jammer voor de jongens van FC Zoetermeer welke hun goede eerste kwartier niet konden voortzetten met de complimenten voor het doorzettingsvermogen van RKAVV.