Vriendschappelijk: FC Zoetermeer A2 - Hillegersberg A1

Scheidsrechter

Dhr. Danny Poot

FC Zoetermeer A2 - Hillegersberg A1

Allereerst iedereen een gelukkig nieuwjaar.

De eerste wedstrijd in afwezigheid van onze trainer Martijn maar wel in een heerlijk zonnetje tegen Hillegersberg ging iets later dan gepland van start.

In het begin was het weer even zoeken naar elkaar maar na een tijdje liep het steeds beter er waren veel spannende momenten voor de goal van de keeper van Hillegersberg.

Hij had het behoorlijk druk en had een aantal goede reddingen.

Maar eindelijk kwam dan toch in de 39ste minuut het verlossende doelpunt Samir loste een schot keeper hield hem goed maar kon niet voorkomen dat Fabio hem in de rebound toch langs hem kon tikken 1-0 , vlak daarna kregen wij een penalty tegen, gelukkig hield Jasper deze goed tegen en in de rebound nog een keer (super gekeept).

Met 1-0 gingen we de rust in en na de rust gingen we hard van start en onze Alex verruilde zijn vaste positie in om een keer in de spits te spelen, dat was geen verkeerde beslissing, binnen 25 minuten was de score uitgebouwd naar 4 - 1 met 2 doelpunten van Alex en 1 van Samir.

Daarna viel een buitenspel doelpunt van de tegenpartij even later ging Alex weer op weg en maakte zijn hattrick 5 - 1.
Hierna scoorde Hillegersberg nog een keer 5-2 wat ook de einduitslag is geworden.

Op naar volgende week dan begint de competitie weer en moeten we tegen Stompwijk.

Thomas nog bedankt voor het waarnemen van Martijn.