Scheidsrechter

Hr. D. Poot

Accommodatie

Onbekend

Wat een vreemde wedstrijd was dit dan, in het zonnetje begon FC Zoetermeer sterk aan de wedstrijd na 15 minuten scoort Fabio de openingstreffer met een mooie kopbal uit een corner genomen door Marty 1-0.

Nog geen 10 minuten later een foutje achterin en daar was het tegendoelpunt 1-1.
In de 36e minuut kon de spits van DSO na balverlies op het middenveld alleen op Jasper af die een prachtige redding had maar helaas tikte de nummer 9 hem alsnog in 1-2.

Na weer een aanval van FC Zoetermeer werd  Lesley in het strafschopgebied in een schouderworp gegooid maar dat werd helaas niet gezien dus gingen wij met 1-2 achter de rust in.

De tweede helft begon erg onrustig en al snel werd het 1-3 en een paar minuten later 1-4.
Met nog maar een dik half uur te spelen ziet het er niet best uit, maar na een aanval van FC Zoetermeer word Jordi onderuit gehaald in de 16. Lors neemt de penalty en maakt de 2-4.
Wat later een één tweetje tussen Lors en Jordy en daar is dan de 3-4.

Met nog 15 minuten te gaan krijgen onze jonge weer hoop want het kan nog en 13 minuten later krijgen we na een valpartij van Jordi wederom een strafschop.
Keeper van DSO was zo boos maar dat hielp hem wel hij stopt de strafschop en blijft het 3-4.

Daarna werd het nog zeer spannend met nog 5 minuten te gaan komt er dan nog een aanval van FC Zoetermeer, Lors krijgt een terugspeelbal van de keeper en scoort de 4-4.
En dan in de laatste minuut na een voorzet van Kubilay scoort Lors de verlossende 5-4.

Het was een vreemde wedstrijd maar gelukkig de 3 punten zijn binnen.