Accommodatie

Onbekend

Den Haag, 8 maart.

Na ruim 3 weken was onze F1 voor het eerst weer compleet om in de competitie  te spelen tegen HVV.

Geen onbekende want tegen HVV hadden we al gespeeld thuis en met 5-1 gewonnen. In die wedstrijd werd HVV volledig verrast door de snelle opbouwende aanvallen van onze F1 en het was een geluk die dag maar bij 5-1 was gebleven.

Toch hadden de trainers gezegd dat HVV een gevaarlijke ploeg is die het ieder team geweldig moeilijk heeft gemaakt bij hen thuis. Gewaarschuwd waren onze F1 spelers dus.

Onder geweldige omstandigheden floot de scheidsrechter exact om 12.30 uur voor aanvang van de wedstrijd. Daar waar de trainers hadden gemeld dat we vroeg druk moesten zetten en kort op de spelers zitten was het HVV die eigenlijk precies hetzelfde deed met 200% overtuiging. Daar waar zei geloofde in een overwinning liepen wij achter HVV aan. Dat wij ondanks de goed voetballende HVV'ers de beste kansen kregen maakte het extra jammer dat we de goed opgelegde kansen niet benutten. Dat het maar 0-1 was met rust was spijtig anders was de wedstrijd gespeeld.

HVV ging in de 2e helft door daar waar zij in de eerste helft mee begonnen waren en dit resulteerde in een snelle 2-1 voorsprong. Jammer was het om daarna 1 team te zien die de wil had om te winnen en een ander team die het lieten lopen en dat waren wij.

De einduitslag was op basis van de 2e helft verdiend 5-1 voor HVV.

Deze week staan er 2 wedstrijden op het programma. Woensdag voor de Haaglanden / Omroep West Cup uit tegen Concordia en zaterdag thuis tegen koploper Quick Boys. De trainers gaan ervanuit dat deze week  de ommekeer weer moet zijn voor onze F1 jongens.