8 maart 2014 12:45

Accommodatie

Onbekend

Het is zaterdagmorgen en het is de eerste vroege lente dag, met een lekker zonnetje mogen we op bezoek bij DWO een stadsderby.

We begonnen lekker snel en zette gelijk druk en dat resulteerde al in 3e minuut van de wedstrijd in een goal van Lesley die scoorde na een goede voorzet van Lors 0-1.

Een kwartier later scoort Lors de 0-2 na een voorzet van Vincent..

Wat later in de wedstrijd zet Samir vanuit achter de aanval in tot de 16 meter daarna een steekballetje op Lesley die ervan tussen door wist te glippen en die scoort de 0-3.

Even later zet Youri een aanval op maar word op zo’n 16 meter van het doel onderuitgehaald. Hij krijgt een vrije trap een mooi schot maar de keeper kan hem net wegtikken maar Lesley staat daar nog en tikt hem er alsnog in 0-4.

Vlak voor rust is er nog een combinatie tussen Lors en Youri die hem voor geeft en Lesley maakt er 0-5 van en met deze stand gingen we de rust in.

Na de rust begonnen we iets onrustig kregen wel wat kansjes maar het duurde toch nog 22 minuten voordat de 0-6 kwam, Lors zet de aanval op speelt de bal naar Fabio die de bal keurig in schoot.

Daarna was er een klein foutje bij ons achterin en dat resulteerde in de 1-6, maar wij pakten de draad weer goed op en weer stond Youri aan het basis van de aanval, Vincent krijgt de bal en geeft een goede pass naar de doorgelopen Samir die de 1-7 maakt.

En alsof we nog niet genoeg gescoord hadden was er weer een fraaie aanval van Youri naar Lesley die hem voorgeeft op Lors die de eindstand op 1-8 zet.

Goed gespeeld en dubbele winst omdat Stompwijk verloren heeft van DWO.