A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 09

15 februari 2014 11:45

Scheidsrechter

Hr. D Poot

Hoor de wind waait over het voetbalveld. De wedstrijd tegen Floreant ging om kwart voor 12 van start al na een halve minuut was het raak, de bal kwam bij de keeper van Floreant deze schoot hem weg in de voeten van Fabio die direct reageerde en de bal achter de oren van de keeper schoot 1-0.

We moesten erg wennen aan windkracht 9.
Floreant reageerde goed want die scoorde in de 13e en 18e minuut de 1-1 en de 1-2.
Daarna was er in de 28e minuut een mooie combinatie tussen Lesley en Yordy en Lors en de 2-2 lag erin, 5 minuten later gingen Lors en Jordi aan de haal en scoorde Jordi de 3-2.
1 minuut later scoort Jordy opnieuw na een assist van Lors de  4-2.

Na de rust hadden we wind tegen dus moest de bal kort en laag over de grond en ook daar moesten we weer aan wennen. De 4-3 kwam uit een vrije trap voor Floreant en weer een kwartier later kreeg Floreant een corner 4-4, pffff  nu is het spannend we kregen wel kansen maar verzaakten wederom te scoren.

Gelukkig 3 minuten voor tijd speelde Youri de bal naar Jordi die zijn hattrick scoort 5-4 nog een paar spannende minuten en dan eindelijk het fluit de scheidsrechter voor het einde.