Scheidsrechter

Hr. D. Poot

FCZ A2 - BCVB

Na de ruime zege van vorige week tegen DWO moesten we vandaag tegen BCVB waar we toch wel een appeltje mee te schillen hadden na daar onterecht gelijk gespeeld te hebben.

In de eerste helft met de wind in de rug gingen we goed van start we speelde fel en zette goed druk wat al snel scoringskansen opleverde Lesley schoot op het doel keeper hield het schot goed maar kon niet voorkomen dat Nando de afvallende bal intikte 1-0.

Het tweede doelpunt was van Fabio die vanaf het middenveld de bal aan de voet hield en zich langs de verdediging van BCVB manoeuvreerde en de bal keurig achter de keeper schoot 2-0.

Er waren kansen genoeg in de eerste helft maar we misten de scherpte dus gingen we met een 2-0 voorsprong naar de kleedkamer.

In de tweede helft was de scherpte wel aanwezig het spel speelde zich grotendeels af op de helft van BCVB, Youri vind Lors aan de zijkant die de bal voorgeeft en Nando maakt hem goed af 3-0.

Niet veel later geeft Lors wederom een voorzet en Samir schiet op het doel en de tegenstander tikt de bal eigen doel 4-0.

Lors was weer goed op dreef en weer een mooie pass op Youri die hem mooi afmaakte 5-0. Daarna was het de beurt van Nando die na goed voetbal de bal voorbrengt Lesley wil uithalen op het goal maar als een duveltje in een doosje komt daar Samir aangespurt en schiet de bal zo achter de oortjes van de keeper 6-0.

Vandaag was onze linksback Samir overal te vinden want ook het 7e doelpunt kwam van zijn voeten via de rechterkant, wat bedoelt werd als een voorzet vloog er zo in 7-0.

De 8-0 kwam van Nando, nu moet ik zeker ook vermelden dat de achterhoede van FC Zoetermeer sterk stond te verdedigen en BCVB geen of nauwelijks kansen kreeg en de schoten van BCVB op ons goal uitstekend werden gehouden door Jasper onze keeper.

Goed gespeeld boys en weer een dubbele overwinning omdat Stompwijk weer heeft verloren.