A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 09

27 maart 2014 20:00

Scheidsrechter

Hr. D. Poot

Om 8 uur begon de wedstrijd en 2 minuten later over lag de bal al in ons doel, huh wat is dit nu.

Ff terug wij beginnen met de aftrap de bal wordt onderschept en gaat naar de speler rechtsvoor die loopt door naar het goal en schiet raak, ja het is toch echt waar 0-1.

Dat is een geen goed begin, zijn we nu wakker dat moet haast wel toch het is 8 uur s’avonds. Oke een herkansing tweede aftrap nu gaat het beter onze jongens zetten gelijk aan en we reageren nu scherper.

Er komen kleine kansjes en we zitten er goed op, in de 39e  minuut komen we dan toch gelijk via Samir komt de bal bij Jordy die de bal in het doel van de tegenstander schiet 1-1.

Na de rust begonnen we fel en zette goed druk waardoor Haz. Boys niet terug in hun spel kwam.

Daarna vanaf het middenveld komt de bal in de 65e minuut bij Youri die een steekpass geeft op Lesley die gaat op de keeper af en schiet hem langs de keeper het doel in 1-2.

Ongeveer 6 minuten voor tijd wordt Jordy in het strafschopgebied onderuit getrokken en de bal gaat op de stip, Dicenzo onze gastspeler uit de B mag hem nemen en die schiet hem mooi hard en zuiver in 3-1

Nog een paar minuutjes en ja daar gaat het fluitsignaal gewonnen goed gedaan mannen op naar zaterdag daar ontmoeten we Koudekerk uit.