Assist: Nando Nauman

A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 09

29 maart 2014 14:30

Koudekerk A1 – FC Zoetermeer A2

Na eerst met zijn allen thuis op de foto te zijn geweest voor een teamfoto gingen we op weg naar de wedstrijd Koudekerk tegen FC Zoetermeer .

Het is prachtig weer en vol goede moed traden de boys het veld op van beide kanten waren er mooie en felle duels, al snel kreeg Koudekerk een goede kans maar gelukkig ging de bal er niet in.
FC Zoetermeer ging in de tegenaanval maar ook zij kregen de bal niet in het doel van de tegenstander, er werd van beide kanten veel druk gezet en er waren kansen over en weer maar voor de rust werd er niet gescoord.

In de rust werd er een peptalk gehouden kom op jongens we kunnen het, in de 65e minuut kwam een speler van Koudekerk te hard in op Elliott en moest er met rood vanaf.

Met 1 man minder bij Koudekerk ging de wedstrijd weer verder en FC Zoetermeer maakte goed gebruik van de extra vrije man en in de 72e minuut kreeg Lors een vrije trap die hij super goed trapte en via de binnenkant paal ging de bal net over de doellijn en stuiterde terug in het veld waarna Lesley zijn voet er tegenaan zette waardoor de bal weer over de lijn ging, maar de 0-1 was reeds geteld dus kwam deze op naam van Lors te staan.

Jordy die onze geblesseerde keeper Jasper verving haalde er echt een paar mooie ballen uit, in de 83e minuut was het weer raak Lesley krijgt de bal voor en Nando maakte hem netjes af 0-2.
Daarna in de 87e minuut na een goede aanval geeft Nando een steekpass op Kelvin en ook hij weet het goal goed te vinden 0-3 wat ook de eindstand is geworden.Weer winst en omdat Stompwijk die ochtend verloren had zijn we ook nog eens onverwachts op deze zonnige dag kampioen geworden.

Er wacht ons nu nog een wedstrijd over twee weken tegen Stompwijk en dat kan dan in een feestopstelling of nemen revanche voor de verloren wedstrijd thuis?????