Assist: Alex Bramsen

A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 09

12 april 2014 14:30

Stompwijk A1 - FC Zoetermeer A2

De laatste wedstrijd en de meest vreemde wedstrijd van het seizoen, om half 3 begint de wedstrijd na een zeer muzikale warming up.

We beginnen goed binnen 8 minuten zet Lors Stefan vrij voor het goal en die schiet hem er goed in.0-1 en een minut later komt er een tegen doelpunt 1-1 weer een paar minuten later de 2-1.

huldiging a2

Vanaf de aftrap zet FC Zoetermeer een aanval op en schiet op het goal via de tegenstander gaat de bal over de lijn 2-2, daarna in de 16e  minuut geeft Lors een voorzet op Fabio en daar is de 2-3.

Dan de volgende aanval Lesley zet voor op Alex en hij schiet hem hard in 2-4 en een paar minuten later is het weer Alex die de 2-5 maakt.

Vervolgens breekt er een speler door van Stompwijk en die weet Jasper te passeren 3-5.en dan is het rust, na de rust is er een feestopstelling met Nando op het goal Jasper links achter Lesley laatste man en Alex in de spits.

Al snel zagen we dat ze die posities niet echt waren gewend de 4-5 en de 5-5 kwamen snel achter elkaar, maar toen kwam er een klutsbal Fabio profiteerde hier goed van en we staan weer voor 5-6.

De 5-7 word gemaakt door Alex die de smaak te pakken heeft  na een voorzet van Lors. daarna is weer de tegenstoot van Stompwijk en het word 6-7 en 7-7, dan word het weer 7-8 door Lors assist van Jordy toen werd het weer 8-8.

Wederom weet Fabio samen met Lors de stand om te buigen in een voorsprong 8-9.

Dan in de 87e minuut krijgen wij een vrije trap op de helft van Stompwijk en Nando ging helemaal mee naar voren en weet ook nog als feestkeeper te scoren 8-10.
Een vreemde wedstrijd met handbal uitslagen, maar hij is gewonnen en wij zijn kampioen.

Gefeliciteerd mannen, nu nog een klein feestje vieren dus op naar de thuisbasis de kantine van FC Zoetermeer voor een hapje en drankje, hier zouden wij ook de andere jongens ontmoeten die dit seizoen als gastspeler met ons hadden meegespeeld.

Onze vriend Danny Poot ook wel “Ploffie”genoemd, had iets geregeld met een bevriende bloemist. Deze had voor iedereen een gratis bos bloemen beschikbaar gesteld en de trainer en leider hadden nog wat geld over om de drankjes te kunnen bekostigen zodat het een geslaagde huldiging kon zijn.