Wedstrijdverslag FC Zoetermeer F3 - DSO F5

1 - 2

DSO F5

F-pupillen zaterdag, F3, 4e klasse 02

6 februari 2016 8:30

Bij afwezigheid van Roan en Demy konden de trainers hun strategische nieuwe plannen voorlopig even in de kast leggen. In de derby tegen DSO moesten onze mannen volle bak spelen in het laatste speelsysteem. Vooral de middenvelders dienden hierin een hoop meters te maken en dat ging helaas niet altijd even gemakkelijk tegen de 2e jaars tegenstander die ook nog eens aantrad op volle oorlogssterkte met maar liefst 3 wissels.
De eerste helft speelde FC Zoetermeer tegen de wind in. Met een afstandsschot en een persoonlijk foutje stond de FC bij rust 0-2 zonder daarbij van de mat te worden gespeeld. In de 2e helft was het daarentegen onze F3 dat de klok sloeg; met mooie acties, aanvallen en een hele hoop inzet kwam het uiteindelijk tot de 1-2 op naam van Samed.

Een gelijkspel was beter op z'n plaats, maar door het missen van wat kansjes kwam het daar jammer genoeg net niet van.
Goed gespeeld mannen, volgende week de 3 punten pakken dan maar!