D1 door naar finale in het Ado Netwerk Toernooi in het Kyocera (Ado) stadion

Datum

13 april 2016 19:00

Accommodatie

Onbekend

Woensdag 13 april de D1 spelers verzamelen op de kleine parkeerplaats bij FC Zoetermeer, zin om de halve finale te gaan spelen in het Ado Netwerk Toernooi tegen de D1 van RKDEO. Een aantal spelers van de D1 hebben er al een middag schoolvoetbaltoernooi opzitten maar dat was niet te merken. Ze wilde deze wedstrijd spelen en winnen.

Aan het begin van de wedstrijd was Zoetermeer meteen al flink in de aanval. Na krap 10 minuten viel de 1e goal, een mooi schot van Guido en nog geen 10 minuten later de 2e goal van Emir. RKDEO probeerde ook nog wat te forceren en kwam een paar keer dicht bij de goal van Kenny.

Na de rust, een prachtige opbouw en goed doorlopen van Ayoub en hij maakt een prachtige goal. Het was 3-0. Het bleef nog spannend, omdat RKDEO nog een aantal keer gevaarlijk op de helft van FC Zoetermeer kwam en er viel een schot, het werd 3-1 en dat bleef het.

Bij het fluitsignaal was het even stil alsof ze het niet beseften en daarna de ontlading: We zijn door, we gaan voetballen in het Kyocera stadion, we staan in de finale.

De tegenstander en datum van de finale is nog niet bekend. De tegenstander komt uit de wedstrijd ADO tegen HBS.

Trainers en spelers goed gedaan en heel veel succes!