6 - 5

VEP JO9-6

Onder 9, JO9-7, Groep 9 03

8 oktober 2016 8:30

Het is 8 oktober 2016 en J09-7 moet thuis om 8:30 uur aantreden tegen VEP JO9-6. Het is de 7e en gelijk de laatste wedstrijd van de beker. De JO9-7 heeft onder leiding van de trainers Jason, Nordin en Wahit een knappe serie neergezet. Met 4 gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren wedstrijd moet vandaag gewonnen worden om de 2e plaats veilig te stellen, helaas is de 1e plaats voor TOGB die alle wedstrijden “makkelijk” gewonnen heeft en ook voor de jongens van JO9-7 een maatje te groot was.

We zijn bijna compleet, alleen Lenny ontbreekt vandaag. De jongens zijn zoals gewoonlijk weer lekker druk, en gaan er na het beginsignaal lekker tegenaan. Al snel is het 1-0 na een prachtige corner van Jayvano die verkeerd door de keeper van VEP wordt beoordeeld. Al snel na de 1-0 schiet Jayvano de 2-0 binnen. De jongens en de fanatieke ouders langs de kant zijn superblij. VEP blijft echter doorgaan en schiet er toch nog 2 binnen, JO9-7 heeft ondertussen ook nog een goal kunnen maken waardoor we met een 3-2 voorsprong gaan rusten.

Vaste keeper Tiago heeft 2 gekneusde vingers en is vandaag laatste man. Jurre die de eerste helft keeper is geweest, neemt in de 2e helft verdedigende taken op zich waardoor onze pijlsnelle rechtsback Jonathan de tweede helft in de goal gaat staan. Ondanks het slordige spel weet de JO9-7 nog drie keer te scoren, spits Dani maakt 3 goals waarvan 1 schitterende in de kruising. Middenvelder Saifie geeft een aantal keer goeie passes in de diepte en Justin schiet de bal hard weg voordat de tegenstander gevaarlijk kan worden. Vince laat zich niet passeren en Cem loopt steeds goed de diepte in. Linksback Rick en onze Jaap Stam: Jurre werken zoals gewoonlijk keihard en Tiago geeft mooie passes. Jonathan is wat onwennig als keeper maar laat zich niet gek maken. VEP knokt zich elke keer weer terug maar verliest uiteindelijk toch met 6-5.

Na de zwaarbevochten zege is de 2e plaats een feit en gaat de JO9-7 met de trainers en de fanatieke betrokken ouders met een goed gevoel de competitie in, hopende op veel overwinningen.