DHL JO11-4

Onder 11, JO11-3, 5e klasse 06

30 september 2017 8:30

Vandaag onze tweede wedstrijd gespeeld tegen DHL jo11-4.

Voordat de wedstrijd begon werden de spelers verrast met een nieuw voetbalshirt voorzien van sponsornaam. Voor komend voetbalseizoen zal " Carerix staffing & recruiting software"  als hoofdsponsor voor het team optreden.

De wedstrijd begon met de volgende spelers, Mirza, Vico, Ruben, Nick, Richenel ,Emile (aanvoerder), Quinten (keeper) en Livai stond wissel.

Al na 5 minuten scoorde Mirza de 1-0, waarna Vico na enkele minuten de 2-0 scoorde. Onze verdediging stond heel erg goed, Emile en Richenel zorgden ervoor dat de spitsen van DHL niet aan de bal kwamen of in de buurt van keeper Quinten konden komen. Na het inbrengen van Livai, werd het al snel 3-0, waarna Vico na 5 minuten alweer de 4-0 scoorde. Livai ronde het af naar 5-0 waarna de scheidsrechter floot voor de rust. In de tweede helft was DHL iets sterker, hun beste speler ging vanuit het midden voetballen wat bij ons enigszins tot verwarring zorgde, dit resulteerde tot een tegendoelpunt, 1-5. Door Ruben vanuit een dienende taak op hun beste speler te zetten kwamen wij weer in onze vertrouwde spel. Door een mooie strakke schot van Nick op het goal van de tegenstander werd het 6-1. Na een scheidsrechtersbal die gewonnen werd door Mirza scoorde Nick de 7-1, waarna Mirza kort hierna de 8-1 afleverde. Nick maakte dit doelpunten festijn af door zijn derde doelpunt te maken, 9-1. De jongens hebben goed gespeeld en werden goed aangemoedigd door onze supporters aan de zijlijn. Livai zijn opa was uit Den Haag gekomen en zag dat zijn kleinzoon een puike wedstrijd speelde die beloond werd met een mooi doelpunt van hem.  Volgende week gaan we naar Den Hoorn, komt u dan ook weer.