6 - 3

DSVP JO11-5

Onder 11, JO11-3, 5e klasse 06

14 oktober 2017 8:30

Afgelopen zaterdag 14 oktober 2017 was het weer zover, in alle vroegte om 08:30 uur thuis tegen DSVP jo 11-5.  De wedstrijd was heel spannend, al in de vierde minuut schoot Livai de bal links langs de keeper 1-0. De spelers konden het thuispubliek tot op het veld horen juichen. De tegenstander probeerde middels lange ballen er uit te komen maar onze middenvelders en verdedigers stonden goed opgesteld. Lange bal naar links op Livai, 2-0. Met zijn korte snelle passen blijkt hij ongrijpbaar voor zijn tegenstander. Vlak voor het einde van de 1e helft scoort DSVP uit een van de weinige uitbraken die zij hadden, 2-1.  Scheidsrechter Jeroen fluit voor de rust en de coaches bespreken met de spelers de tactiek voor de 2de helft.

2de helft, vrij snel scoort Mirza de 3-1, waarna we door een droge harde schot van Ruben op 4-1 komen.  Enkele minuten na de 4-1 maakt de opgekomen Emile met  een afstandsschot de 5-1. Door een snel uitgespeelde counter wordt door de tegenstander de 5-2 gescoord, waarna Livai er voor ons 6-2 van maakt. In een van de weinig keren dat DSVP voor onze keeper komt maken ze er 6-3 van. Al met al een hele mooie wedstrijd waarbij het team de fans op mooi en soms oogstrelend voetbal  hebben getrakteerd. Volgende week hebben we een bekerwedstrijd en dan de 28ste oktober 2017 naar SEP in Delft.