Datum

18 november 2017 8:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag thuis tegen Berkel JO11-3.  In de competitie staan zij op de negende plaats. Voor de leiders was het een dag om de spelers scherp en warm te houden, er stond namelijk een redelijk koud windje voor de rest was het prima voetbalweer. Omstreeks 08:30 uur floot scheidsrechter Jeroen voor de aftrap die door Berkel werd genomen. Wij begonnen met Nick, Richenel, Emile, Lucas, Quinten, Vico en Mirza. We begonnen redelijk goed maar kwamen maar niet tot scoren, kansen genoeg maar die werden door ons niet omgezet tot doelpunten. Pas toen Livai en Ruben in het veld kwamen kwam er meer voetbal in het team. In de 14de minuut kreeg Ruben de bal aan de rechterzijde, liep hiermee op en schoot vanuit de rechterhoek van het veld op de goal, de keeper wilde de bal wegtrappen, trapte over de bal en met een boogje ging de bal het doel in, 1-0.  Wij waren beter en de tegenpartij kon eigenlijk maar weinig weerstand bieden. Enige echte hoogtepunt was een cornerbal die Nick met twee vuisten wegstompte RUST.......

Na wat vertraging (tegenstander was nog niet op het veld), begonnen we aan de tweede helft. Al na vijf minuten was het raak. Ruben nam aan de rechterzijde de bal uit de lucht aan, legde hem dood, liep met de bal aan zijn voet op en schoot met een boog de bal op de keeper, doelpunt, 2-0. Dit doelpunt werd aan de zijkant door de fans uitbundig gevierd. Het spel werd door ons gemaakt en we gaven weinig weg, toch kreeg de tegenstander aan de linkerzijde een corner, de bal viel tussen een aantal spelers in, scrimmage, Lucas reageerde op de bal en speelde hem naar Livai die links op onze speelhelft stond, deze nam een sprint naar voren, kapte de laatste man van Berkel uit schoot net naast. Dit was voor het team het teken om te laten zien waarom zij tweede staan in de competitie. Vanuit een spelsituatie kreeg Livai de bal, schot op goal, de bal wordt gekeerd, Vico reageerde attent van dichtbij 3-0. De 4-0 was een perfecte opgezette combinatie tussen Livai en Ruben die de bal door het midden in de goal schoot. De 5-0 ontstond uit een vrije trap situatie. Ruben nam de vrije trap op een afstand van 15 meter, bal buiten bereik van de keeper op de bovenkant lat, intikker van Livai. Vervolgens scoorde Vico de 6-0, hij kreeg de bal aan de zijkant en schoot droog in. De 7-0 was de mooiste van die ochtend, voorzet van Ruben van rechts, Livai nam de bal in de lucht tussen twee spelers van Berkel aan en schoot beheerst de bal in de goal. De 7-0, 8-0 en 9-0 kwamen van de voetbalschoenen van Vico, waarbij de 7-0 wel heel erg mooi was, schot van Mirza op de keeper keert de bal waarna Vico de bal keihard van dichtbij door het midden erin schoot. Al met al ook dit was een wedstrijd die je niet zomaar vergeet, negen doelpunten in een wedstrijd. Deze hoge score zal trainer Ron zijn mooie haardos kosten, tijdens de training van afgelopen woensdag had hij beloofd dat als wij acht of meer doelpunten zouden scoren in een wedstrijd wij zijn haren zouden mogen afknippen.