1 - 0

FC Zoetermeer JO13-1

17 januari 2018 18:30

Wateringen, 17 januari 2018.

2e oefenwedstrijd in de reeks voor de start van de 2e seizoenshelft was in Wateringen vanavond tegen Hoofdklasser VELO.  Op een heerlijk bespeelbaar veld zonder regen en een beetje wind zouden we een tegenstander treffen die op vergelijkbare wijze speelt als onze O13. Hoog druk zetten en snel het spel  verplaatsen. Met 4 spelers in de ziekenboeg konden we gelukkig gebruik maken van 3 O13-2 spelers.

Waar 2 teams op zelfde wijze spelen kan het soms saai worden of juist heel levendig. Vanavond beetje van beide waarbij het saaie gedeelte betekende dat er veel duels op het middenveld werden uitgevochten met hier en daar een aanval richting doel. Daar waar onze jongens enkele goede kansen kregen om de score te openen was het VELO die op heel gelukkige wijze op voorsprong kwam net voor rust.

Het levendige van deze wedstrijd was een negatieve, bij een oefenwedstrijd moeten de spelers op hun verbeterpunten worden gewezen en niet gestimuleerd worden in fysiek spel dit was jammer van VELO want er lopen leuke spelers bij. De kansen waren wederom voor FCZ in de 2e helft maar de eindstand was zoals de ruststand 1-0 voor VELO. Sammy, Lorenzo en Damian bedankt voor het mee doen vanavond.

As zaterdagmiddag toernooi bij Gr. Willem VAC in Wassenaar.