0 - 0

Nieuwerkerk JO13-1

3 februari 2018 9:45

Zoetermeer, 3 februari 2018.

Na de goede wedstrijd van vorige week in en tegen ’s-Gravenzande was het deze week even wat gas terug nemen om volgende week goed aan de start te  verschijnen voor de 2e competitie helft startend tegen Katwijk O13-1.  Eerst vandaag de oefenwedstrijd tegen Nieuwerkerk om 09.45 uur.

Wederom was het Joey die de leiding had over de wedstrijd en zeer goed de wedstrijd aanvoelde, complimenten. De wedstrijd op zich was niet de allerbeste van deze serie oefenwedstrijden. De zeer bewegelijke spelers van Nieuwerkerk  maakte het ons niet makkelijk en dat was precies waarvoor we het team hadden gewaarschuwd. Toch waren we niet scherp en zeker in de eindpass niet scherp, te ver van de tegenstander staan en bij balverlies niet snel omschakelen. Allemaal zaken die bekend zijn en kunnen gebeuren. Het is een oefenwedstrijd en daar mag niet soort basis slordigheden nog voorkomen maandagavond zullen we de wedstrijd wederom analyseren met het team en de training afstemmen op komend weekend.

Echt 100% kansen waren er niet ook niet voor Nieuwerkerk en dat is ook een compliment aan onze verdediging en doelman welke in dit jaar de 0 al meer dan 180 minuten hebben gehouden.

Na de wedstrijd was het tijd voor ontspanning en gingen we met het hele team bij Dekker bowlen. Onder een gemoedelijke sfeer met veel lachen en truckjes op de baan werden de kegels een voor een omgeworpen. Onze linksback overweegt nu zelfs zijn voetbalschoenen om te ruilen voor bowlingschoenen na 2x de beste van het team te zijn geworden.

Woensdag onze laatste oefenwedstrijd thuis tegen sv Den Hoorn thuis om 18.30 uur voor de start van de 2e seizoen helft.